Paraplu's

Paraplu's

Wil je een paraplu kopen? Voor korte stukken lopen, is een paraplu ideaal. Kies voor een paraplu dat past bij jouw behoefte: bescherming tegen regen, bescherming tegen wind of bescherming tegen UV-straling. Om droog te blijven tijdens een regenbui raden wij je aan om ook onze regenkleding en regenlaarzen te bekijken.

9 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 3903 reviews

  Opvouwbare paraplu

  Een opvouwbare paraplu is erg handig om te gebruiken. Deze paraplu's zijn compact, waardoor ze gemakkelijk zijn om op te bergen. In je tas en misschien zelfs in je jaszak past het perfect. De Profilter Small valt bij ons onder opvouwbare paraplu's. Gemaakt voor golf, maar ook te gebruiken voor wanneer je buiten in een regenbui loopt. Naast dat ze klein zijn, zijn de paraplu's ook erg stevig. Bij harde wind klapt de paraplu niet om. Daarnaast zijn ze ook goed te gebruiken tegen de zon.

  .

  Grote paraplu

  Bij Decathlon hebben we goedkope paraplu's in verschillende soorten maten en kleuren.Wij hebben kleine paraplu's voor mensen die compactheid belangrijk vinden. Op zoek naar een witte paraplu? Geen probleem, die hebben we ook. Wij bieden verschillende kleuren aan voor verschillende weersomstandigheden. Onze paraplu's zijn makkelijk te openen en sluiten en bieden net die juiste bescherming die je nodig hebt tegen zon, wind, regen of storm.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen