42 artikelen voor

Fietspedalen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Fietspedalen kopen bij Decathlon    

Echte fietsliefhebbers kopen hun fietspedalen bij Decathlon. Wij bieden een breed assortiment fietsonderdelen, waaronder goede en professionele fietspedalen, schoenplaatjes. Plaats vandaag nog je bestelling en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd.
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

De juiste fietspedalen voor maximale comfort

Bij Decathlon kun je terecht voor een ruim assortiment aan fietspedalen. Deze aanpasbare, stevige anti-slippedalen zullen je fiets meerwaarde geven en tevens voorzien van nog meer comfort. De pedalen van racefietsen zijn vaak cliploos, wat betekent dat je je racefietsschoenen direct aan de pedalen kunt vastklikken in plaats van vastgespen zoals bij traditionele platformpedalen. Dit systeem verbetert de prestaties door het uitschakelen van de tussenvorm; met klikpedalen worden fietsers zogezegd één met hun fiets. Het kan wat tijd kosten om hieraan te wennen maar je zult snel de voordelen ervan inzien. Klikpedalen zijn compatibel met onder andere KEO en Delta. En wat er ook gebeurt, bedenk dat een grotere vrijheid qua hoek beter is voor je knieën.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fietspedalen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van fietspedalen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).