Perfect op maat verstelbaar met het aantreklintje.

Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Zwemslip Riana+ Archi Lt blauw NABAIJI - Compario Families
Zwemmen_Zwemkleding

Zwemslip voor dames Riana Archi Lt blauw NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: occasionele zwemsters die minder dan een keer per week zwemmen. Een zwemslip met aantreklintje, om zorgeloos het zwembad in te duiken.

Kleur : BLAUW

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8361492
TECHNISCHE INFORMATIE
Je gebruik Occasioneel zwemmen: occasionele zwemsters van alle niveaus, die minder dan een keer per week zwemmen. Ze zijn vooral op zoek naar een fysieke activiteit die ze in het water kunnen beoefenen, om fit en gezond te blijven. Speciaal voor hen ontwikkelde Nabaiji een ruim assortiment badpakken en broekjes, om te kunnen zwemmen met een product dat speciaal daarvoor gemaakt is en tegelijk geschikt is voor elke lichaamsbouw.
Model Dit broekje is speciaal gemaakt om mee te zwemmen. Dankzij het platte elastiek en het aantreklintje blijft het perfect op terwijl je zwemt, ongeacht je niveau.
Materiaal Stof: 80% polyamide, 20% elastaan. Een broekje dat je vaak gebruikt in een zwembad wordt aangetast door het chloor. Het elastaan dat de stof elastisch en comfortabel maakt, is heel gevoelig voor chloor. Als je maar af en toe zwemt, is dat geen enkel probleem. Maar als je regelmatig of vaak zwemt, dan kies je best voor een stof in 100% polyester.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: