Slips met brede elastische band: een nieuwe trend.

Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Zwemslip B-Strong All Mar gr. NABAIJI - Compario Families
Zwemmen_Zwemkleding

Zwemslip met brede elastische band heren All Mar grijs NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: regelmatige zwemmers, zowel binnen als buiten. Zwemslip met brede elastische band uit de beste materialen, voor een uitstekende chloorbestendigheid! De modieuze snit biedt een uitstekende bewegingsvrijheid. Ideaal voor tijdens je training.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8331396
TECHNISCHE INFORMATIE
Model Slip - hoogte opzij: 13,5 cm

Een zwembroek moet in de eerste plaats comfortabel zijn. Je moet er vrij in kunnen bewegen. Daarom is het heel belangrijk dat je de juiste zwembroek kiest.

Zwemslips met een brede elastische band: een modieuze snit met een uitstekende bewegingsvrijheid.
Materiaal 100% polyester. Onze ingenieurs hebben een stof ontwikkeld op basis van polyester en hebben de elastaanvezels vervangen door een PBT-vezel voor een minimum aan elasticiteit en dus een optimaal comfort, maar vooral voor een uitstekende chloorbestendigheid.

Dat PBT-garen heeft ook de volgende voordelen:
- droogt snel.
- verliest slechts 3 tot 4% van zijn sterkte tijdens de hele levensduur.
- bestand tegen uv-stralen: de kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.
Aquaresist-technologie Artikelen met het Aquaresist-label zijn hun volledige levensduur chloorbestendig. Ze behouden hun elasticiteit en zijn bestand tegen uv-straling. Daarom worden ze aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad zwemt.
Gebruik Bestemd voor regelmatig gebruik.
Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Fabien Gilot, Olympisch kampioen 2012, Europees kampioen 2014 en technische partner van Nabaiji. Fabien heeft de B-Strong zwemslips mee ontworpen en getest tijdens zwemtrainingen op hoog niveau.
Producttest De artikelen met het Aquaresist-label zijn getest onder herhaaldelijke cyclische spanning, in een bad met chloorwater gedurende 240 uur. De elasticiteit veranderde niet tijdens de test. In tegenstelling tot klassieke zwemkleding blijft het artikel intact.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: