Yogawinkel

Yogakleding Yogakleding

Alle kleding voor yoga, zo comfortabel mogelijk!

Alle yogakleding
Yogamatten Yogamatten

Fitnessmatten voor zowel yoga als Pilates in verschillende diktes.

Yogamatten
Pilates Pilates

Meer uitdaging en variatie in je Pilates training.

Alle pilates artikelen
Fitnessballen Fitnessballen

Verschillende kleuren fitnessballen om leuke oefeningen mee te doen!

Fitnessballen
 • Yogakleding

  Om je keuze te kunnen maken uit ons aanbod yogakleding, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten.Zo is het belangrijk dat yogakleding van zacht materiaal gemaakt is en dat je de ruimte hebt om vrij te bewegen. Naast een uitgebreid assortiment aan yogakleding, biedt Decathlon veel verschillende sportkleding aan voor fitness en hardlopen.

 • Fitnessmatten

  Hoe kies je de juiste fitnessmat? Een matje kies je volgens het soort oefeningen dat je wil doen, je niveau en of je schoenen draagt, sokken draagt dan wel blootsvoets bent.
  Voor buikspieroefeningen en oefeningen voor een strakker lijf kies je een matje met beschermfilm. Die zijn beter bestand tegen slijtage veroorzaakt door je schoenen en zullen minder snel scheuren.
  Voor revalidatie en andere oefeningen zoals pilates of stretching geef je de voorkeur aan een dik en zacht matje voor optimaal comfort.

  Ons aanbod voor yogamatten

 • Pilates

  De Pilates Methode, ontwikkeld door de legendarische Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.

  Neem alvast een kijkje om je pilates uitrusting compleet te maken.

 • Fitnessballen

  Hoe kies je je fit ball? Ons aanbod voor fitnessballen

  Drie balmaten verkrijgbaar: S, M en L.
  - Maat S: voor personen van 1,65 meter en kleiner.
  - Maat M: voor personen tussen 1,65 en 1,85 meter.
  - Maat L: voor personen van 1,85 meter en groter.

  Bij het opblazen wordt aangeraden volgende aanwijzingen in acht te nemen:

  - Maat S: blaas de bal op tot een diameter van 55 cm.
  - Maat M: blaas de bal op tot een diameter van 65 cm.
  - Maat L: blaas de bal op tot een diameter van 75 cm.

Decathlon Nederland

Decathlon is met circa 1000 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de yogaaccessoires in onze yogashop worden gemaakt door Domyos. In onze yogashop bieden we een uitgebreid aanbod voor yogakleding, yogamatten, fitnessballen en pilatesaccessoires.

 1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van yoga en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
 2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen merk voor yoga: Domyos

We weten dat de gezondheid en de natuur zijn van cruciaal belang voor u, daarom bieden wij u de zachtheid van katoen uit de biologische landbouw.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De winkels en online van Decathlon Nederland wordt gemiddeld beoordeeld met een 4.5, gebaseerd op ruim 1000 klantbeoordelingen.

Bert op decathlon.nl

Fijne yogamat, ook geschikt voor ontspanning/meditatie. Erg fijn dat je er niet op uitglijdt, zoals bij andere matten weleens het geval is. Ik neem hem elke week mee naar de yoga met het handige koordje om mijn schouder. Super!.

11 4,5 /5
Yogamat Domyos