Uitstekende ondersteuning bij yogahoudingen.

Fitness_Cardio Fitness - Yoga bolster DOMYOS - Fitness
Fitness_Cardio

Yoga bolster grijs DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: zachte yoga (restorative yoga, zwangerschapsyoga, yin yoga, ...). Stevig rolvormig kussen, diameter 25 cm, lengte 60 cm. Een waardevolle hulp bij openingshoudingen en stretchen. Kan ook dienen voor de relaxatie aan het begin en einde van de les.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8374525
TECHNISCHE INFORMATIE
Afmeting van de bolster: Diameter 20 cm - Lengte 60 cm
Wanneer je de bolster langs je ruggengraat legt, wordt je hele bovenlichaam zeer goed ondersteund en is dit kussen een hulp bij het openen van de schoudergordel of heupen (door blokken en dekens op de gewenste hoogte te leggen). Die houdingen zijn comfortabel, worden lang aangehouden en helpen echt los te laten voor een diepe relaxatie.
Ontwerp van de yoga-artikelen van Domyos Comfort is essentieel tijdens je yogasessies, daarom is het assortiment yoga-accessoires van Domyos ontworpen om je te begeleiden tijdens je houdingen. Onze artikelen zijn zo gemaakt dat je je volledig op je houding en ademhaling kunt concentreren. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen? Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
"Restorative" yoga Dankzij accessoires (kussens, blokken, bolsters, dekentjes ...) kun je de houdingen langer volhouden zodat je ten volle van het weldadig effect ervan profiteert. Die recuperatiehoudingen zijn een hulpmiddel om los te laten:
het lichaam laat diepgewortelde spanningen los, de geest komt tot rust.
VOORDELEN
Draagcomfort Hoes in dik katoen, vulling 100% katoen.
Ecodesign Y Katoen uit biologische teelt.
Transportgemak Met ingewerkte lus om de bolster omhoog te hangen of te dragen.
KENMERKEN
Afmeting
lengte 60 cm x 20 cm
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Stof binnenkant
100.00% Biologische katoen
vulling
100.00% Biologische katoen
Stof buitenkant
100.00% Biologische katoen
Onderhoudstips Liggend drogen. wassen met programma voor fijne stoffen.
Wasinstructies
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: