Waardevolle hulp om je evenwicht te bewaren!

Fitness_Cardio Fitness - Yoga blok DOMYOS - Fitness
Fitness_Cardio

Yoga blok foam donkergrijs DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: yoga. Waardevolle hulp om je evenwicht te bewaren! Licht en zacht, handig om mee te nemen naar de yogales, om op te zitten of voor yogahoudingen. Afmeting: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€5.99 - %

Vanaf €5.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8351158
TECHNISCHE INFORMATIE
Het yoga-assortiment van Domyos: Het volledige assortiment is ontworpen met het oog op comfort, essentieel bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je optimaal concentreren op je houding en ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen? Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Waarvoor kan je het yoga blok in foam gebruiken? Afmeting:
22,5 x 13,5 x 7,5 cm.
Dit yoga blok helpt om vorderingen te maken in de houdingen. Het blok kan ook je kussen of zafu vervangen tijdens het mediteren of in de bliksemhouding, om de enkels te ontlasten (het blok is soepel en zacht en bovendien zeer licht, zodat je het kunt meenemen in je tas).
Voor meer veeleisende houdingen (bijvoorbeeld de halve maan: Ardha Chandrasana ), waarbij je hele lichaamsgewicht op het blok komt te rusten, kies je beter voor een blok uit kurk of hout. Die zijn zwaarder, maar ook stabieler.
VOORDELEN
Stabiliteit Helpt om het evenwicht te zoeken. Afmeting: 22 x 13,5 x 7,5 cm.
Lichtheid Gewicht: 90 g. Makkelijk mee te nemen. Dichtheid: 35 kg/m³ +/-10%.
Zachtheid Materiaal in zacht schuim, voelt aangenaam aan.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Main part
95.0% Polyethyleen, 5.0% EVA
Onderhoudstips Reinigen met een vochtige doek en essentiële oliën.
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: