Welkom
bij de grootste sportwinkel van Nederland

Decathlon is met 65 sporten onder één dak de grootste sportwinkel van Nederland. We zijn onverslaanbaar in prijs-kwaliteit en daarbij krijg je altijd advies op maat van echte sporters.

Je kortingscode is:

Gratis0591

Advies van echte sporters

Naast de grote hoeveelheid sporten, is er nog een factor die ervoor zorgt dat je bij Decathlon altijd vindt wat je zoekt (en vooral wat je nodig hebt)! Je krijgt bij Decathlon namelijk advies van echte sporters.

Door de kennis die deze sporters van hun eigen sport hebben, kunnen zij je altijd voorzien van advies op maat. Dit geldt uiteraard zowel voor onze fysieke winkels, als voor de webshop.Onverslaanbaar in prijs-kwaliteit

Omdat we weten dat er voor Groningers geen Decathlon in de buurt zit, hebben we besloten dat iedereen in Groningen (bij wijze van cadeautje) bij de eerste bestelling geen verzendkosten hoeft te betalen!

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is bovenaan de pagina je e-mailadres invullen. Vervolgens verschijnt direct je kortingscode en die kun je invullen in je winkelwagen in het online bestelproces.Rintje Ritsma
Schaatser
"Hier heb je voor de beginnende, maar ook voor de professionele atleet fantastische spullen die je echt op weg kunnen helpen naar succes"
Pieter van den Hoogenband
Zwemmer
"Ik sta achter Decathlon's doel om sport voor iedereen toegankelijk te maken"
Bas van de Goor
Volleyballer
"Ik kom van jongs af aan al bij Decathlon en ik kijk altijd weer mijn ogen uit!"
Eelco Sintnicolaas
Tienkamper
"Als ik op trainingskamp ben en we hebben nog iets nodig, dan kunnen wij als tienkampers niet om Decathlon heen"

"Maak het plezier en de voordelen van sport toegankelijk voor iedereen"