Winddicht, waterafstotend en ademend.

Ski_Langlaufen_Racket_Slee Ski_Langlaufen_Racket_Slee - Winddichte overbroek dames QUECHUA - Compario Families
Ski_Langlaufen_Racket_Slee

Winddichte overbroek voor langlaufen, voor dames, zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: langlaufen. Compact opvouwbaar, dus gemakkelijk op te bergen. Deze waterafstotende broek is heel veelzijdig en kan ook als overbroek gebruikt worden voor andere outdooractiviteiten.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8224871
TECHNISCHE INFORMATIE
Informatie over de pasvorm Standaardmodel. Voldoende ruim om over een legging te dragen.
Verstelbare taille Met bandjes met klittenband.
Makkelijk aan te trekken Rits over de hele lengte van het been om de overbroek aan te trekken zonder te moeten gaan zitten of de schoenen te moeten uitdoen.
Ademend vermogen van de stof Om te weten of een stof ademt, wordt de waterdampdoorlatendheid of de RET ("resistance evaporative transfer") gemeten (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen en hoe beter ze dus ademt.
Waterafstotendheid van de stof Het afparelend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (wij adviseren bij elke wasbeurt). In onze winkels vind je de nodige producten hiervoor. Alle overbroeken van Quechua werden waterafstotend behandeld.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden de producten uitvoering op de proef gesteld in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar