Online Walkingshop

Sportief Wandelen Sportief wandelen

Ontdek alle sportieve wandelschoenen en accessoires!

Bekijk alles voor Sportief Wandelen
Fast & Nordic Walking Nordic Walking

Zowel schoenen als accessoires voor een stevige wandeling!

Bekijk alles voor Fast & Nordic Walking
Kinderschoenen Sportieve kinderschoenen

Alle sportieve kinderschoenen op een rij!

Bekijk alle sportieve kinderschoenen
Accessoires Materiaal en accessoires

Alle accessoires die je voor je sportieve wandeling nodig hebt!

Bekijke alle accessoires

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 1000 winkels al 40 jaar een begrip wereldwijd en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder sporters. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze walking collectie, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  1. Als je schoenen of accessoires zoekt die we niet op voorraad in de winkel hebben, kun je alles snel en makkelijk bestellen op een van onze touch screens in de winkel. Je bestelling wordt dan gewoon thuis afgeleverd!
  2. Bij Decathlon kun je de schoenen uiteraard in de winkel passen en proberen! Zo weet je zeker dat je de jusite maat hebt gekozen.
  3. Voor advies over de accessoires of de juiste maat van schoenen kun je altijd terecht bij een van onze experts. Weet je niet welke schoen of accessoire beter geschikt is voor jou? We helpen je graag!

WALKING INFORMATIEGIDS

De walking informatiegids voorziet je van meer informatie over sport walking. Je vindt er onder meer informatie over het verschil tussen hardloopschoenen en walkingschoenen. Neem snel een kijkje!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online walkingwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen. De prijzen in de online walkingwinkel variëren van €2,99 tot €98,99.

C. op decathlon.nl:

Goede pasvorm, ademen goed, licht. Prijs-kwaliteit verhouding bijzonder goed.

11 5 /5
Propulse walk 200