Voetbaldoeltjes kiezen? | DECATHLON

Dankzij de geheel stalen structuur en de eenvoudige montage (op elkaar aansluitende buizen) zijn de voetbaldoeltjes van Decathlon bestand tegen verschillende weersinvloeden. Hij wordt aan de grond vastgezet met bijgeleverde pinnen. Per stuk verkocht, compleet met net, grondpinnen en een hoes om hem op te bergen. De minidoelen zijn beschikbaar in 3 maten dus voor ieder wat wils. De voetbaldoeltjes van Decathlon zijn schok- en weerbestendig en hebben de ideale afmetingen om te spelen zonder keeper, geschikt voor klein en groot. Deze eenvoudig op te zetten doeltjes kunnen gebruikt worden op het strand, in de tuin of op een pleintje en zijn eenvoudig op te bergen. Het kleine minidoel heeft een afmeting van 90x70x48 cm. Het middelgrote minidoel heeft een afmeting van 200x130x90 cm. en tot slot heeft het grote minidoel een afmeting van 300x200x104 cm.Hoe zet ik de voetbaldoeltjes op?The Kage

De kage is een zelf uitklapbaar doeltje, dat eenvoudig neer te zetten is en weer dichtgevouwen kan worden en overal mee naartoe genomen kan worden, dankzij het geringe gewicht van 1 kilo en de schoudertas die een diameter heeft van 45 cm. Dit doeltje wordt geleverd met grondpinnen en zal nog stabieler zijn als u uw persoonlijke eigendommen in de zakken aan de zijkant stopt. De constructie is te vergelijken met de 2 seconds tentjes van Quechua waardoor je het doeltje eenvoudig kunt inklappen. The kage is beschikbaar in verschillende maten.

Kijk hieronder voor een leuk filmpje waar je ook kunt zien waar je de kage voor kunt gebruiken.Het grote voordeel van de kage is dat het eenvoudig is op te bergen in een compact pakketje. Te gebruiken op het strand, in het park, in de tuin of op het pleintje!

Voetbaldoeltje Kage Kipsta