Geniet van elke beweging met onze collectie

Energy

logo
image

Het staat vast, je wilt terug naar je topvorm!

Maar dan wel met een trainingsschema op maat gemaakt: je geeft je graag helemaal zonder aan comfort te moeten inleveren, je voelt je lichaam graag werken zonder hinder van je outfit... dat is jouw definitie van fitnessen voor je plezier! Klaar? Ontdek snel ons collectie Energy.

image

Comfort, lichtgewicht en aangepaste steun

 • image

  afvoer van de transpiratie

De outfit Energy is de ideale keuze voor vrouwen die houden van fitness en 1 tot 2 keer per week trainen. De kleding volgt perfect elke beweging en is nog stijlvol ook: trendy, kleurrijk, licht en perfect getailleerd. Ga voor comfort en bewegingsvrijheid!

Ontdek de collectie

Voer het tempo op met onze collectie

Energy+

logo
image

Er weer tegenaan na de zomer!

Voel jij na je zomervakantie ook altijd die onweerstaanbare drang? De drang om je weer helemaal uit te leven en 2 tot 3 keer per week te trainen. De beste hulp om jezelf te motiveren? Stijl, technisch vernuft, ademend vermogen... Aarzel niet, en voer het ritme op met onze producten uit de collectie Energy+!

image


Ademend, technisch en stijlvol

 • image

  afvoer van de transpiratie

 • image

  steun aan de borsten lichte impact

 • image

  Verluchting

Met de outfit Energy+ kan je aan het sporten zonder in te leveren op stijl. En tijdens je inspanning blijf je droog dankzij de technische materialen en de aansluitende stof, die de transpiratie snel afvoeren. Een must voor wie graag presteert in stijl!

Ontdek de collectie
model

Werk je in het zweet met onze collectie

Energy Xtrem

logo
image

Je barst van de energie na de vakantie!?

Jij kan niet zonder actie in je dag. Je programma om fit te blijven? Een stevig en regelmatig ritme, om je te meten met de anderen of je grenzen te verleggen! Ontdek al onze uitrusting voor de meest veeleisende sporters met het collectie Energy Xtrem.

image


Technisch vernuft en maximaal ademend vermogen

 • image

  afvoer van de transpiratie

 • image

  steun aan de borsten
  Gemiddelde en hoge intensiteit

 • image

  Verluchting

Fitnessfreaks zullen zich helemaal kunnen vinden in deze outfit. Speciaal voor wie intensief en regelmatig sport (3 tot 4 keer per week) is er de collectie Energy Xtrem, met technische, lichte en ademende stoffen, ongezien platte naden en luchtige zones uit mesh. Niets is beter voor sporten met stevige schokken!

Ontdek de collectie
model