Voor duikers die geen compromissen willen sluiten!

Duiken_Materiaal Duiken en Snorkelen - Trimvest Prestige MRS + MARES - Duiken
  • Duiken_Materiaal Duiken en Snorkelen - Trimvest Prestige MRS + MARES - Duiken
Duiken_Materiaal

Trimvest Prestige 2 MRS + voor diepzeeduiken MARES

MARES
Ontworpen voor: wie regelmatig gaat diepzeeduiken. Trimvest Prestige MRS + voor duikers. Voor duikers die geen compromissen willen sluiten. Nieuwe buitenlaag met groter hefvermogen en verbeterde verstelbaarheid voor meer comfort.
Maat

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€279.99 - %

Vanaf €279.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8324328
TECHNISCHE INFORMATIE
Type trimvest Het trimvest Prestige van Mares is van het "omhullende" type: De zijkanten en rug van de duiker worden omhuld door de luchtkamer. Dit type trimvest wordt gekenmerkt door een groot hefvermogen en een erg comfortabele houding aan de oppervlakte.
Comfort van het trimvest De borstriem is horizontaal en verticaal te regelen, volgens de hoogte van het bovenlichaam, de lichaamsbouw of de positie van het ventiel van je duikpak. Biedt nog meer mogelijkheden om het vest te verstellen, zodat het perfect past voor optimaal draagcomfort.
Rugzak "backpack" met antislip vulling met neutraal drijfvermogen en draaggreep
Ergonomische accessoires Het trimvest Prestige heeft 6 ringen: 4 in roestvrij staal en 2 in technopolymeer.

2 afwerpbare loodzakken MRS+: de loodzakken zijn eenvoudig en veilig vast te klikken. Maximaal gewicht van 6 kg/13 pond. Klittenband aan de binnenkant om de zak te verdelen in compartimenten (M, L, XL).

2 vaste loodzakken op de achterkant van het vest om het evenwicht te bewaren (trim weight) tot 2,5 kg/5,5 pond per zak, bevestigd met snapsluitingen.
Ergo-inflator De Ergo-inflator, de standaard controle-eenheid voor het opblazen en laten leeglopen van Mares-trimvesten, werd ontwikkeld volgens de richtlijnen van de ergonomie. Hij is heel gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk beet te pakken.
Gewicht en hefvermogen Drijfvermogen
S = 150 N (15,3 kg)
M = 160 N (16,3 kg)
L = 200 N (20,5 kg)
XL = 235 N (24 kg)

Gewicht: 4,1 kg (maat M)
Samenstelling artikel Materiaal: Cordura®1000/Cordura®420
Tips voor het regelmatig onderhoud 1/ Spoel zorgvuldig je trimvest in helder water. Vooral de ontluchter en inflator goed spoelen.
2/ Laat het eventueel resterende water uit het trimvest door aan de lage ontluchter te trekken. Laat geen water in de luchtkamer van het vest zitten.
3/ Laat het vest drogen op een kleerhanger, uit de zon.

Controleer zelf elk jaar je trimvest en kijk goed na op eventuele tekenen van slijtage. Blaas (met de mond) de luchtkamer op, wacht 12 uur en controleer of er geen lucht uit is.
Tips voor het opbergen Het is belangrijk dat je al je duikmateriaal opbergt uit de buurt van ozonproducerende bronnen (elektrische motoren, kooktoestellen enz.) en beschermd tegen ultravioletstralen. Als je dat niet doet, kunnen de dichtingen sneller verslijten en je veiligheid of de goede werking van de ademautomaat in het gedrang brengen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Nazicht van trimvesten Je trimvest moet minstens om de twee jaar en vaker indien je vaak duikt, worden gecontroleerd en onderhouden door een erkend Mares-centrum.

Klantenservice:
http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
VOORDELEN
Aanpasbaarheid Verbeterde pasvorm: draaiende gespen, comfortabel aan schouders en borst.
Draagcomfort Verlengde backpack met handgreep, gevuld om het gewicht van de fles te dempen.
Gebruiksgemak Zelflozende 3D-zakken.
2 afwerpbare loodzakken + loodzakken op de rug.
Schuurbestendig Een volledig nieuwe buitenlaag en luchtkamer in Cordura 1000.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Buitenkant: Cordura 1000 Binnenkant: Cordura 420 Gelamineerd PU (polyurethaan) 4 D-ringen in roestvrij staal, 2 versterkte D-ringen 2 opvouwbare zakken met ritssluiting 2 zakken aan de buitenkant voor drukmeter/console/octopus, tweede riem om je fles vast te maken Snel ontluchten op 3 plaatsen: bovenaan rechts, onderaan rechts en geïntegreerd in de inflator
Onderhoudstips Dry in a dry and ventilated place. Spoel na gebruik met helder water.
Voorraadinfo Bewaar het trimvest lichtjes opgeblazen aan een kleerhanger, op een droge en verluchte plaats, beschermd tegen zonlicht.
Gebruikslimiet Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.
OVERIGE INFORMATIE
Garantie Beschikbaarheidsduur van onderdelen die noodzakelijk zijn om het artikel te gebruiken: 2 jaar.
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: