Reis trimvest met drijfvermogen op de rug.

Duiken_Materiaal Duiken_Materiaal - Trimvest Journey Elite MARES - Compario Families
  • Duiken_Materiaal Duiken_Materiaal - Trimvest Journey Elite MARES - Compario Families
  • Duiken_Materiaal Duiken_Materiaal - Trimvest Journey Elite MARES - Compario Families
Duiken_Materiaal

Back mounted reis trimvest Journey Elite voor diepzeeduiken MARES

MARES
Ontworpen voor: diepzeeduikers die een back mounted jacket willen. Ideaal trimvest om mee te nemen op reis. Neemt weinig plek in en zit toch comfortabel dankzij de stijve backpack zodat je comfortabeler je duikfles kunt dragen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8360609
TECHNISCHE INFORMATIE
Type trimvest Het trimvest Journey Elite van Mares is een "backpack mounted" vest: De luchtkamer zit op de rug zodat het vest zeer compact is en helpt om de duiker horizontaal in het water te houden.
Comfort van het trimvest Het trimvest Journey Elite is uitgerust met een stijve backpack met draaggreep. De kraag is verstevigd en gevuld om wrijving met de nek van de duiker te vermijden.
De schouders zijn gevuld om het gewicht van de duikfles te dempen en het draagcomfort te verhogen.
Ergonomische accessoires Het trimvest heeft 5 ringen in aluminium om je accessoires binnen handbereik aan te bevestigen.
2 afwerpbare loodzakken, geschikt voor tot 6 kg elk.
1 uitvouwbare zak op de rechterkant om kleine elementen op te bergen.
Ergo-inflator De Ergo-inflator, de standaard controle-eenheid voor het opblazen en laten leeglopen van Mares-trimvesten, werd ontwikkeld volgens de richtlijnen van de ergonomie. Hij is heel gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk beet te pakken.
Gewicht en hefvermogen Hefvermogen:
200 N (20,5 kg) voor elke maat (de luchtkamer is identiek).

Gewicht:
3,5 kg (maat M)
Samenstelling artikel Materiaal: Cordura®1000
Tips voor het regelmatig onderhoud 1/ Spoel zorgvuldig je trimvest in helder water. Vooral de ontluchter en inflator goed spoelen.
2/ Laat het eventueel resterende water uit het trimvest door aan de lage ontluchter te trekken. Laat geen water in de luchtkamer van het vest zitten.
3/ Laat het vest drogen op een kleerhanger, uit de zon.

Controleer zelf elk jaar je trimvest en kijk goed na op eventuele tekenen van slijtage. Blaas (met de mond) de luchtkamer op, wacht 12 uur en controleer of er geen lucht uit is.
Tips voor het opbergen Het is belangrijk dat je al je duikmateriaal opbergt uit de buurt van ozonproducerende bronnen (elektrische motoren, kooktoestellen enz.) en beschermd tegen ultravioletstralen. Als je dat niet doet, kunnen de dichtingen sneller verslijten en je veiligheid of de goede werking van de ademautomaat in het gedrang brengen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Nazicht van trimvesten Je trimvest moet minstens om de twee jaar en vaker indien je vaak duikt, worden gecontroleerd en onderhouden door een erkend Mares-centrum.

Klantenservice:
http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: