41 L Aanvaard als handbagage in het vliegtuig.

Trekking_Accessoires Outdoor - TREKKINGTAS 40 L ZWART QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/3629e01045e24bad84f984555795189e.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Trekkingtas 40 L zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: voor lange trektochten, precies gepast voor gebruik als handbagage. Voor korte reizen of om mee te nemen op het vliegtuig, deze tas kan je dragen als rugzak of over de schouder. De vorm en materialen doen denken aan trekkingmaterialen.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8243256
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische tests voor rugzakken.
In het lab testen wij alle elementen: stoffen, lussen, riemen, schuim, ritsen... Voor een stof bijvoorbeeld: slijt- en scheurvastheid, uv-bestendigheid, kleurvastheid bij het wassen, waterdichtheid... Vervolgens wordt het afgewerkte product onderworpen aan een verouderingstest, waarbij de tas versneld wordt belast om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die een snelle stapbeweging nabootst gedurende duizenden cycli.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores van A tot E werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
VOORDELEN
Inhoud inhoud 41 liter / gewicht 1 kg / afmeting gevulde tas: H31 x B55 x D31
Gebruiksgemak 3 netzakken met rits binnenin, 1 opgezette zak met rits aan de buitenkant.
Transportgemak Met 2 schouderriemen te dragen als rugzak, of over de schouder of in de hand.
Stevigheid Garantie 5 jaar
Ecodesign Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Niet wassen
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Bewaar de tas op een droge plaats.
Gebruikslimiet Niet volledig waterdicht, bescherm de inhoud bij regen
OVERIGE INFORMATIE
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA verbonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 5 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: