Licht en met een goede voetafrol.

Trekking_Schoenen Outdoor - Trekkingschoenen 100 H grijs QUECHUA - Wandelschoenen
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/ed959297-469f-4969-b787-2a0f0ecc8dd3.zip/index.html
Trekking_Schoenen

Trekkingschoenen voor heren 100 grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trektochten op goed bewandelbare paden. Voor trekkingliefhebbers zijn deze hoge, lichte schoenen de perfecte keuze. Ze bieden je een optimale voetafrol. Perfect voor lange trektochten op goed begaanbare paden!

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€65.99 - %

Vanaf €65.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8319097
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest Test van de waterdichtheid van de schoenen: alle schoenen met waterdicht en ademend membraan worden zowel in het lab als in gebruik getest, om een optimale bescherming tegen de regen te garanderen. De schoenen worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij men nagaat of er zich nergens luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Daarna worden ze, deels onder water, op een mechanische arm geplaatst die een wandelbeweging simuleert om na te gaan of de binnenkant perfect droog wordt.
3 waterdichtheidsniveaus Bij de waterdichtheidstest testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16km wandelen). Uiteraard is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau De Trek 100 onderging 8000 buigingen om de waterdichtheid te testen, bij een gesimuleerde wandeling van 16 km in water tot op halve hoogte.
Laboratoriumtesten In het lab worden testen gedaan om de volgende dingen te controleren:
- loskomen van ogen en haakjes
- goede verlijming van de zool
- toxicologie
- UV-bestendigheid
- schuurvastheid van de zool en van het bovenwerk
- versnelde veroudering.
Aankooptips Pas de schoenen rechtopstaand en met wandelkousen aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en stoten je tenen niet tegen de tippen bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Stap er gerust eens mee rond in de winkel. Vertrek niet op een lange tocht met nieuwe schoenen, stap ze eerst wat in.
Onderhoudstips Gebruik een zachte borstel om de schoen schoon te vegen en eventuele zand- en modderresten te verwijderen. Wrijf met de borstel steeds in dezelfde richting om het nubuck zijn originele aanblik terug te geven.
Voor onbewerkt leer wordt een voedende crème of leervet niet aanbevolen. Op zich is dat geen probleem voor het leer, maar het wijzigt het uitzicht van je schoenen.
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdicht membraan, getest op 16 km wandelen in water tot half de schacht.
Positiebehoud product 2 haakjes bovenaan, 1 blokkeerhaakje. Een zool die de voetafrol bevordert.
Hechting CrossContact-zool voor een goede grip op harde en drassige ondergrond.
Lichtheid 506 g per schoen in 42!
Schokdemping PU-demping: duurzaam en krachtig.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
30.00% Runderleer, 20.00% Polyurethaan, 50.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
60.00% Thermoplastisch polyurethaan, 40.00% Polyurethaan
Onderhoudstips Gebruik een borstel en/of spons om de schoenen schoon te maken en aarde of modder te verwijderen. Wrijf met de borstel steeds in dezelfde richting om het nubuck zijn originele aanblik terug te geven. Voor onbewerkt leer wordt een voedende crème of leervet niet aanbevolen. Op zich is dat geen probleem voor het leer, maar het wijzigt het uitzicht van je schoenen.
Voorraadinfo Bewaren in een donkere, droge en goed verluchte ruimte.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor bergbeklimmen.
OVERIGE INFORMATIE
De berggidsen van ASTER dragen bij tot de ontwikkeling van onze wandelschoenen, in nauw overleg met de ontwikkelaars en ingenieurs van Quechua. Deze mensen kennen de bergen op hun duimpje en gebruiken het hele jaar door de wandelroutes, zij kunnen de artikelen testen in alle soorten omstandigheden.
Producttest Al onze schoenen worden getest op hun instap- en gebruikscomfort, door representatieve gebruikers en in de omstandigheden die je zelf op je trektochten zult aantreffen. Zo organiseren we testmissies waarbij onze productmanagers samenwerken met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en te verbeteren.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Trekking_Schoenen - Forclaz 600 high heren QUECHUA
  QUECHUA HOGE WANDELSCHOENEN WATERDICHT QUECHUA FORCLAZ 600 HEREN

  Vanaf   €92.99

 • Trekking_Schoenen - Schoenen Starcross V GTX H TECNICA
  TECNICA TREKKINGSCHOENEN TECNICA STARCROSS V GORE-TEX HEREN

  Vanaf   €99.99

 • Trekking_Schoenen - Schoenen Renegade GTX H LOWA
  LOWA TREKKINGSCHOENEN LOWA RENEGADE GORE-TEX HEREN

  Vanaf   €154.99