Gebruiksgemak en alom bekende duurzaamheid.

Accessoires Elektronica Outdoor - Trekking-gps ETREX 30X Garmin - Outdoor Uitrusting BLACK
  • Accessoires Elektronica Outdoor - Trekking-gps ETREX 30X Garmin - Outdoor Uitrusting BLACK
  • Accessoires Elektronica Outdoor - Trekking-gps ETREX 30X Garmin - Outdoor Uitrusting BLACK
  • Accessoires Elektronica Outdoor - Trekking-gps ETREX 30X Garmin - Outdoor Uitrusting BLACK
  • Accessoires Elektronica Outdoor - Trekking-gps ETREX 30X Garmin - Outdoor Uitrusting BLACK
Accessoires Elektronica

Trekking-gps ETREX 30X Garmin

Garmin
Ontworpen voor: outdooractiviteiten, zoals rondtrekken, geocaching, klimmen, fietsen, vissen... De eTrex 30x is een draagbare gps met ingebouwd elektronisch kompas met 3 assen, een weergave in hoge resolutie en een vooraf geladen kaart.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€171.99 - %

Vanaf €171.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8350300
TECHNISCHE INFORMATIE
Kijk naar waar je gaat De eTrex 30x is uitgerust met een verbeterd, ontspiegeld scherm van 2,2 inch, met 65.000 kleuren. De eTrex 30x is stevig, waterdicht en bestand tegen alle natuurelementen. Het omhulsel behoudt zijn stevigheid en is bestand tegen stof, vuil, vocht en water.
Ontdek nieuwe tools voor je trektochten Het nieuwe ingebouwde elektronische kompas met 3 assen en kantelcompensatie geeft je koers aan zelfs wanneer je stilstaat, zonder dat je je toestel horizontaal hoeft te houden. Ook de barometrische hoogtemeter is een pluspunt. Drukverschillen worden bijgehouden zodat de hoogte nauwkeurig kan worden bepaald. Je kunt hem zelfs gebruiken voor het opmeten van de barometerdruk over een bepaalde periode om de evolutie van de weersomstandigheden in de gaten te houden.
Ga overal naartoe De eTrex 30x is compatibel met een uitgebreid gamma montagesteunen. Gebruik de autohouder en City Navigator NT®-kaarten voor gedetailleerde tekstaanwijzingen of de robuuste steun voor je motorfiets of terreinwagen. Je kunt hem zelfs meenemen op een boot tijdens het vissen of zeilen.
Neem een mondiaal gezichtspunt aan De eTrex-serie kan tegelijkertijd gps- en GLONASS-satellieten volgen. De antenne gebruikt 24 satellieten meer dan wanneer enkel gps gebruikt wordt. Ook de positiebepaling gebeurt 20% sneller. De eTrex is uitgerust met een erg gevoelige gps-antenne die compatibel is met EGNOS en het HotFix®-voorspellingssysteem via satelliet. Hiermee wordt snel en precies je positie berekend en het toestel behoudt zijn gps-positie zelfs in dichtbeboste gebieden en diepgelegen valleien.
Vooraf geladen Garmin TopoActive-kaart De Garmin TopoActive-kaart van West-Europa omvat volgende 23 landen: Andorra, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ijsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, Saint-Marin, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad.
De kaart biedt nuttige informatie voor verschillende activiteiten (zoals trekking en fietsen), brengt je van punt A naar punt B, en geeft veranderingen in hoogte* weer.
Draadloos delen Met de eTrex 30x kun je routes en geocaches draadloos delen met andere compatibele Garmin gps-toestellen. Druk gewoon op de verzendknop om je informatie naar soortgelijke toestellen te verzenden en je vrienden mee te laten genieten van je tochten.
De eTrex kan ook worden verbonden met compatibele Garmin-toestellen, zoals de VIRB™-camera en optionele sensoren, zoals tijd™, footpod en hartslagmeter.
De juiste koers aanhouden De eTrex is uitgerust met een erg gevoelige gps-antenne die compatibel is met EGNOS en het HotFix®-voorspellingssysteem via satelliet. Hiermee wordt snel en precies je positie berekend en het toestel behoudt zijn gps-positie zelfs in dichtbeboste gebieden en diepgelegen valleien.
Beleef onvergetelijke momenten! De eTrex 30x kan GPX-documenten van geocaching lezen, voor talloze avontuurlijke zoektochten naar de mooiste schatten. Bezoek de website Geocaching.com om schattenjachten rechtstreeks op je toestel te downloaden. De eTrex 30x slaat alle nodige informatie op, zoals je positie, het terrein en zijn moeilijkheden, tips en beschrijvingen. Je hebt geen papier meer nodig!
Productkenmerken en prestaties - Fysieke afmetingen: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm
- Display (B X H): 3,5 x 4,4 cm; 5,6 cm diagonaal (2,2")
- Schermresolutie (B x H): 240 x 320 pixels
- Type weergave: Transflectief TFT kleurenscherm van 2,2", 65.000 kleuren
- Gewicht: 141,7 g met batterijen
- Batterijen: 2x AA-batterijen (niet meegeleverd)
- Autonomie batterij: Tot 25 uur
- Hooggevoelige ontvanger: Ja
- Barometrische hoogtemeter
- Elektronisch kompas
Kaarten en geheugen - Basiskaart: Ja
- Vooraf geladen kaarten: Garmin TopoActive West-Europa
- Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: Ja
- Geïntegreerd geheugen: 3,7 Go, vooraf geladen kaarten inbegrepen
- Aanvaard geheugenkaarten: microSD™-kaart (niet meegeleverd)
- Aangepaste POI's (mogelijkheid om extra POI's toe te voegen): Ja
- Waypoints: 2000
- Routes: 200
- Opvolging 10.000 punten; 200 trajecten in het geheugen
Functies voor outdooractiviteiten - Automatische routebepaling (routefunctie bocht per bocht): Ja (met kaart voor gedetailleerde routes)
- Geocaching-functie: Ja (zonder papier)
- Compatibel Custom maps: Ja
- Gegevens maan/zon: Ja
- Tabel met getijden: Ja (met BlueChart in optie)
- Berekening zone: Ja
- JPEG-viewer
Inhoud van de set - eTrex 30
- USB-kabel
- Handleiding
VOORDELEN
Autonomie Tot 25 uur.
Ondoordringbaarheid Waterbestendigheid: IPX7 (regen, sneeuw of lichte spatten)
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: