De ideale band voor tochtjes in de stad!

Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Touringband 700x35 SIRE VITTORIA - Compario Families
  • Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Touringband 700x35 SIRE VITTORIA - Compario Families
  • Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Touringband 700x35 SIRE VITTORIA - Compario Families
  • Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Touringband 700x35 SIRE VITTORIA - Compario Families
Fietsen_Accessoires

Touringband Vittoria 700x35 SIRE VITTORIA

SIRE VITTORIA
Ontworpen voor: stads- en hybridefietsen. Voor dagelijks gebruik op wegen en paden. Gewicht 790 g. De ideale band voor tochtjes in de stad!

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€19.99 - %

Vanaf €19.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8089011
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Signalen genoeg dus wanneer je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden van 700x35 tot 700x43 en wielen van 700 of 28".
Zichtbaarheid Reflecterende strook opzij voor meer veiligheid en een betere zichtbaarheid.
Snijbestendig Dubbele antilekbescherming met extra laag in nylon.
Grip Semi-slickprofiel op het loopvlak, ideaal op droge wegen.
Gewicht 640 g.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling 1 draadband 700x35, aquaflow-systeem en karkas van 30 TPI. 790 g.
Onderhoudstips Om optimaal te genieten van de eigenschappen van deze band, raden we aan om de banden op 4,0 tot 5,0 bar te zetten, naargelang het soort ondergrond. Controleer daarnaast geregeld het karkas van de band om lekrijden en ongevallen te vermijden.
Gebruikslimiet Let op dat je de binnenband niet doorprikt bij het opleggen.
OVERIGE INFORMATIE
Technische elementen Aramid 3D-compound. Aquaflow-systeem voor een hydrodynamiek die de waterafvoer bevordert. Double shielding met speciale laag.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: