Eenvoudig.Compact.Bescherming:buitentent

Trekking_Tenten Trekking_Tenten - Tent T2 QUECHUA - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/6eff888425364d528ab0feaa6b567685.zip/index.html
Trekking_Tenten

Tent T2 QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: twee personen die af en toe kamperen of op trektocht gaan. 2 grote slaapplaatsen. Kleine bergruimte voor de deur. Zelfdragende koepelstructuur: eenvoudig ineen te steken en op te zetten.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 2859520
TECHNISCHE INFORMATIE
Afmetingen en gewicht Binnentent van 2,10 m lang op 1,50 m breed. 3,4 kg.
Ruimte binnentent Binnentent voor max. 2 volwassenen.
Opbergruimte Kleine driehoekige flap van 40 cm diep om schoenen onder te zetten.
Ingang/uitgang De grote ingangsdeur kan met één beweging groot open zodat je niet op handen en voeten uit je tent moet kruipen, iets wat je al heel snel bijzonder op prijs zult kunnen stellen.
Opzetten/afbreken Traditionele "koepel"montage: je zet eerst de bogen met de binnentent op, doet er de buitentent over en maakt deze vast. Voor het afbreken ga je in omgekeerde volgorde te werk.
Waterdichtheid Alle tenten van Quechua werden getest in het labo (de hele tent onder 200 l/u/m² gedurende vier uur!) en tijdens een testmissie. (Buitentent in polyester met PU coating, grondzeil in polyethyleen van 120 g/m², alle naden waterdicht met thermogelijmde stroken). Dankzij een binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch neerzetten aan de binnenkant van de buitentent.
Verluchting 1 hoge verluchting achteraan, ruimte tussen de buitentent en de vloer over de hele omtrek van de tent. Er werd alles aan gedaan om de lucht te laten circuleren tussen de binnen- en buitentent, gewoon om beter te kunnen ademen (!) en om het natuurlijk verschijnsel van condensatie zoveel mogelijk te beperken.
Bogen Bogen in holle glasvezel met een diameter van 7,9 mm.
Haringen In verzinkt staal van 5 mm diameter, goed bestand tegen verbuigen.
Hoes Cilindervormig: diameter 20 cm / lengte 55 cm.
UV (bescherming tegen ultraviolet stralen) Onze tentdoeken houden meer dan 98% van de UVB- en 80 tot 95% van de UVA-stralen tegen. Opgelet: gewoon door een openstaande tentingang kunnen heel wat UV-stralen binnenkomen.
Garantie Op al onze tenten geven wij 2 jaar waarborg bij normaal gebruik (de factuur of kassabon vormt het bewijs voor de aankoopdatum en -prijs). Bij een probleem kan je je tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon- of Koodza-winkel .
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De waterdichtheid van de QUECHUA-tenten wordt getest door de hele tent te onderwerpen aan 200 l water/u/m². De test met de waterkolom (= mm Schmerber) meet alleen de waterdichtheid van de stof. Wij testen onze tenten onder een douche in het labo, om te controleren of alle naden, flappen, openingen, ritsen enz. geen water doorlaten.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: