Snel opgezet en weer afgebroken, opbergruimte.

Trekking_Tenten Trekking_Tenten - Tent 2 seconds XL Air II QUECHUA - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/a0d7f4b4dcc74899a4f2ff25cff487b4.zip/index.html
Trekking_Tenten

Pop up Tent 2 Seconds XL Air 2 personen blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: 2 kampeerders die een grote tent willen die snel opgezet en weer afgebroken is, en opbergruimte willen voor hun spullen. De nieuwe 2 Seconds is nog altijd zeer snel op te zetten, maar is nu met "easy"-systeem om ze ook gemakkelijker op te vouwen. Meer ruimte om te slapen en opbergruimte voor je spullen.

Kleur : Kleigrijs

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8244772
TECHNISCHE INFORMATIE
Opzetten / Afbreken Snel op te zetten. Zelfdragende tent (je zet de tent waar je wil en eens de tent is opgezet hoef je, als er geen wind staat, geen enkele haring te slaan = de tent is meteen klaar voor gebruik!). Gemakkelijk op te vouwen dankzij het "Easy"-geleidingssysteem.
Verluchtingen Buitentent met 2 zijpanelen die uit elkaar kunnen en vast te maken zijn aan de scheerlijnen opzij (van binnenuit te openen). In de binnentent kan lucht circuleren. De volledige buitentent achter de binnentent kan worden opgetild door van binnenuit aan een koord te trekken.
Zonnebescherming De stof van de buitentent filtert uv-stralen met een SPF 30. Opgelet: door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen: bescherm je huid.
Waterdichtheid Alle Quechua-tenten worden getest in het lab (volledige tent 4 uur lang onder 200 l/m²/u) en op het terrein.
(Buitentent in polyester met PU coating 2000 mm, grondzeil in polyethyleen 120 g/m², alle naden waterdicht gemaakt met thermogelijmde stroken). Dankzij een binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch neerzetten aan de binnenkant van de buitentent.
Windbestendigheid Wij testen al onze tenten in een windtunnel op een draaiplatform om de tent van elke kant bloot te stellen aan wind. Als de tent correct is opgezet, met alle scheerlijnen goed aangespannen rondom, is hij bestand tegen windsnelheden tot 50 km/u aan de grond (windkracht 6).
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. ...).
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
Garantie Op al onze tenten die bij Decathlon worden verkocht, geldt 2 jaar garantie bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon gelden als aankoopbewijs).
Bij een probleem kun je de tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.
Onderdelen en reparatie van tentbogen in het atelier van je Decathlon-winkel.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De waterdichtheid van de Quechua-tenten wordt getest door de hele tent 4 uur lang te onderwerpen aan een douchetest met 200 l water/u/m² (200 mm regen/uur). De test met de waterkolom (= mm Schmerber) meet enkel de waterdichtheid van de stof. Die test gaat na of er geen water binnendringt via de naden, kleppen, openingen, ritsen enz. Windweerstand: wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent van elke kant bloot te stellen aan de wind. Tests in reële omstandigheden.
Garantie Al onze tenten kunnen worden gerepareerd in je gewone Decathlon-atelier.
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Trekking_Tenten - 2 Seconds XL Air 3 pers. blauw QUECHUA
  QUECHUA KAMPEERTENT 2 SECONDS XL 3 AIR | 3 PERSONEN BLAUW

  Vanaf   €109.99

 • Trekking_Tenten - Air Seconds XL Fresh&Black 2p QUECHUA
  QUECHUA OPBLAASBARE TENT AIR SECONDS 2 XL FRESH&BLACK I 2 PERSONEN

  Vanaf   €129.99

 • Trekking_Tenten - Air Seconds XL Fresh&Black 3p QUECHUA
  QUECHUA OPBLAASBARE TENT AIR SECONDS 3 XL FRESH&BLACK I 3 PERSONEN

  Vanaf   €154.99