Snel op te zetten en af te breken.

Trekking_Tenten Trekking_Tenten - Tent 2 Seconds Easy 2 pers. QUECHUA - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/eba63952d0ee43ee94da63c90152acef.zip/index.html
Trekking_Tenten

Pop up Tent 2 Seconds Easy 2 personen woods QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: 2 personen op zoek naar een tent voor op de camping die snel opgezet en weer afgebroken is. De nieuwe 2 Seconds, nog steeds razendsnel opgezet en met revolutionair Easy-systeem om ook gemakkelijk weer op te vouwen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8357348
TECHNISCHE INFORMATIE
Verluchtingen 1 hoge verluchting achteraan en 2 ruimtes tussen de buitentent en de vloer aan elke kant in het midden van het slaapcompartiment om de lucht te verversen en de natuurlijke condensatie te beperken.
Afmeting en gewicht; afmeting opgevouwen Slaapcompartiment van 120 cm breed en 210 cm lang.
Max. nuttige hoogte: 98 cm.
Hoes: platte schijf van 71 cm diameter.
Gewicht: 2,9 kg
Bogen, haringen Bogen: in volle glasvezel, uitstekend bestand tegen breken.
Haringen: In verzinkt staal van 5 mm diameter, goed bestand tegen verbuigen.
Opzetten/afbreken Snel op te zetten. Zelfdragende tent (je zet de tent waar je wil en eens de tent is opgezet hoef je, wanneer er geen wind staat, geen enkele haring te slaan = de tent is meteen klaar voor gebruik!).
Gemakkelijk op te vouwen dankzij het "easy"-geleidingssysteem.
Garantie We geven 2 jaar waarborg op alle tenten bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon geldt als aankoopbewijs). Bij een probleem kan je je tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.
2 jaar garantie. Onderdelen en herstel van tentstokken in een Decathlon-atelier.
Opbergmogelijkheden 2 zakken in de binnenruimte om je spullen in op te bergen.
Waterdichtheid Alle Quechua-tenten zijn getest in het laboratorium: de hele tent wordt 4 uur lang onderworpen aan 200 liter/uur/m² (200 mm/uur)! en tijdens een testmissie. (Buitentent in polyester met PU-coating 2.000 mm, grondzeil in polyethyleen van 120 g/m², alle naden werden waterdicht gemaakt met thermisch gelijmde stroken). Dankzij een binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch neerzetten aan de binnenkant van de buitentent.
Ingang/uitgang Vooraan, doeltreffend en gemakkelijk: grote toegang, D-vormig, met één rits. Het is niet nodig om over de andere persoon te kruipen om naar buiten te gaan.
Bescherming tegen de zon De stof van de buitentent filtert UV-stralen met een SPF 30.
Opgelet: gewoon door een openstaande tentingang kunnen heel wat UV-stralen binnenkomen: bescherm je huid.
Windbestendigheid Wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent van elke kant bloot te stellen aan de wind. Als de tent correct is opgesteld, met alle spanlijnen goed aangespannen rondom, is hij bestand tegen windsnelheden tot 50 km/u aan de grond (windkracht 6).
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De waterdichtheid van de Quechua-tenten wordt getest door de hele tent 4 uur lang te onderwerpen aan 200 l water/u/m² (200 mm regen/uur). De waterkolomtest (= mm Schmerber) meet alleen de waterdichtheid van de stof. Onze test gaat na of er geen water binnendringt via de naden, kleppen, openingen, ritsen enz. Windbestendigheid: wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent langs elke kant bloot te stellen aan de wind. Getest in reële omstandigheden.
Garantie Al onze tenten kunnen worden gerepareerd in je gewone Decathlon-atelier.
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: