In een oogwenk opgezet. Eenvoudig op te vouwen

Trekking_Tenten Trekking_Tenten - Tent 2 Seconds EASY 2 blauw QUECHUA - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/35835e44d2f84820acc0c194fbb905e4.zip/index.html
Trekking_Tenten

Tent 2 Seconds EASY 2 blauw - 2 personen QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: 2 kampeerders die een tent zoeken die snel en gemakkelijk op te zetten en af te breken is. De nieuwe 2 Seconds, nog altijd zeer snel op te zetten, maar nu met systeem om hem ook gemakkelijker op te vouwen. De leefruimte is verbeterd en de bovenkant van de deur is beschermd met een klep.

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€49.99 - %

Vanaf €49.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Tent
 
Artikelnummer : 8300682


TECHNISCHE INFORMATIE
Opzetten / Afbreken Snel op te zetten. Zelfdragende tent (je zet de tent waar je wil en eens de tent is opgezet hoef je, als er geen wind staat, geen enkele haring te slaan = de tent is meteen klaar voor gebruik!). Gemakkelijk op te vouwen dankzij het "Easy"-geleidingssysteem.
Verluchtingen 1 hoge verluchting aan de achterkant en 2 ruimtes tussen de buitentent en de vloer aan elke kant in het midden van het slaapcompartiment om de lucht te verversen en het natuurlijk verschijnsel van condensvorming zoveel mogelijk te beperken.
Zonnebescherming De stof van de buitentent filtert uv-stralen met een SPF 30. Opgelet: door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen: bescherm je huid.
Waterdichtheid Alle Quechua-tenten worden getest in het lab (volledige tent 4 uur lang onder 200 l/m²/u) en op het terrein.
(Buitentent in polyester met PU coating 2000 mm, grondzeil in polyethyleen 120 g/m², alle naden waterdicht gemaakt met thermogelijmde stroken). Dankzij een binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch neerzetten aan de binnenkant van de buitentent.
Windbestendigheid Wij testen al onze tenten in een windtunnel op een draaiplatform om de tent van elke kant bloot te stellen aan wind. Als de tent correct is opgezet, met alle scheerlijnen goed aangespannen rondom, is hij bestand tegen windsnelheden tot 50 km/u aan de grond (windkracht 6).
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. ...).
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
Garantie Op al onze tenten die bij Decathlon worden verkocht, geldt 2 jaar garantie bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon gelden als aankoopbewijs).
Bij een probleem kun je de tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.
Onderdelen en reparatie van tentbogen in het atelier van je Decathlon-winkel.
VOORDELEN
Vlotte montage / demontage Zelfdragende structuur. 2 Seconds-systeem. Makkelijk op te vouwen: systeem Easy.
Voor meer personen Slaapcompartiment van 120 x 210 cm.
Max. nuttige hoogte: 98 cm.
Compactheid Ø 65 x 7 cm / 23,2 l.
Vermindering van warmte Buitentent en verluchting aan de achterkant.
Duisternis N
Stevigheid Bestand tegen wind van 50 km/u (6 Bft): getest in windtunnel op draaiplatform.
Waterdichtheid Getest onder douche van 200 mm water/u/m² (tropische bui) en op het terrein.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus:
slaaptent - sustainability.decathlon.com
KENMERKEN
Hoes
platte schijf van 66 cm diameter
Plaatsen
2
Slaapcompart.
1
Opzetten
In een oogwenk opgezet.
Leefruimte
Standaard
Waterdichtheid
Doek 2000 mm, grondzeil 5000 mm
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips 1. Reiniging - indien nodig kan je de tent reinigen met water en zeep en daarna afspoelen (dat mag met de tuinslang). Vervolgens moet je de tent volledig laten drogen. 2. Harsvlekken - … erg moeilijk te verwijderen: laat de vlek eerst goed drogen en krab dan het hars (voorzichtig) weg, hou er een ijsblokje tegen aan de binnenkant van de tent, dan breekt het hars en komt het gemakkelijker los. 3. Opbergen – na gebruik of na het reinigen goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.
Voorraadinfo Opbergen – na gebruik of na het reinigen goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.
Gebruikslimiet Geschikt voor een tweepersoonsmatras van max. 120 cm breed.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De waterdichtheid van de Quechua-tenten wordt getest door de hele tent 4 uur lang te onderwerpen aan 200 l water/u/m² (200 mm regen). De test met de waterkolom (= mm schmerber) meet alleen de waterdichtheid van de stof. Onze test gaat na of er geen water binnendringt via de naden, kleppen, openingen, ritsen enz. Windbestendigheid: wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent van elke kant bloot te stellen aan de wind.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: