Veelzijdigheid en trillingsdemping.

Racketsport_Materiaal_Tennis Racketsport_Materiaal_Tennis - Tennisracket TR860 ARTENGO - Compario Families
Racketsport_Materiaal_Tennis

Tennisracket TR860 blauw ARTENGO

ARTENGO
Ontworpen voor: regelmatige clubspelers die een tennisracket willen dat krachtig, comfortabel en wendbaar is. Dit erg veelzijdige tennisracket biedt een optimale slagkracht en dempt uitstekend de trillingen. Het is ontwikkeld in samenwerking met Nicolas Escude, voormalig nr. 17 op de ATP-ranking.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8324700
TECHNISCHE INFORMATIE
Gewicht Dankzij het gewicht van 290 g beschik je over de nodige power.

Een handige leidraad:
- Lichter dan 260 gram: lichte rackets, voor comfort en wendbaarheid.
- Van 260 tot 295 gram: klassieke en veelzijdige rackets (intermediate).
- Van 300 tot 315 gram: rackets voor spelers die voldoende technisch onderlegd zijn en een racket willen dat kracht en precisie garandeert.
- 315 gram: rackets voor de echte profs, met veel power in hun spel
Soft Feel-concept Het Soft Feel-concept, ontwikkeld in samenwerking met ons eigen laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling, bevat 11% balsahout voor een sterke demping van de trillingen bij de impact. Het garandeert een uitstekende spelbeleving en vermindert de trillingen.
Balans De balans in de greep van 32,5 cm geeft de TR560 zijn uitgesproken wendbare en veelzijdige karakter. Het racket is veel gemakkelijker te bewegen en je kunt veel gerichter je ballen slaan.
RA De stijfheidsindex van 70 verbetert aanzienlijk het vermogen van dit racket. Een stijf racket biedt meer stabiliteit bij de balimpact en dus sla je met meer controle en precisie. Hoe stijver het frame, hoe korter de contacttijd. Je verliest wat controle, maar je slaat veel krachtiger.

Houd de volgende criteria in het achterhoofd:
Stijf frame: > 64 – 66 Ra
Soepel frame: < 64 – 66 Ra.
Slagvlak Het uit de kluiten gewassen slagvlak van de TR560 levert een comfortabele en grote sweetspot op. Zo worden centreerfoutjes minder snel afgestraft, weliswaar wat ten koste van de precisie. Dat maakt je racket veel toleranter.

Voor meer informatie over de slagvlakgroottes:
- Midsize – klein slagvlak: < 625 cm²
- Mid plus – standaard slagvlak: 626 - 677 cm²
- Oversize – groot slagvlak: 678 – 742 cm²
- Super oversize – heel groot slagvlak: > 742 cm²
Inertie Een inertie van 290 voorkomt dat het frame vervormt bij hoge snelheid en zorgt voor meer power en precisie.

Meer informatie over inertie: hoe groter de inertiewaarde, hoe moeilijker het racket kan worden gehanteerd, maar hoe meer kracht het levert.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Getest en goedgekeurd door onze ingenieurs en door technische partners Nicolas Escudé, voormalig nr. 17 ATP en Jérôme Haehnel, voormalig nr. 78 ATP.
Producttest Dit racket werd meer dan 100 uur getest in onze TechCenters en door onze technische partners en gediplomeerde clubtrainers. De TR860 werd vergelijkend getoetst aan de beste producten die er op dit moment verkrijgbaar zijn op de markt. Uit die tests is duidelijk de kracht, het comfort en de wendbaarheid van dit racket gebleken.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: