Teamsport shop

Voetbal Voetbal

Uiteraard bieden we in onze voetbalshop álles wat je nodig hebt om te kunnen voetballen.

Bekijk de voetbalshop
Hockey Hockey

Sticks, schoenen en bescherming: in onze hockeyshop hebben we alle benodigdheden voor hockey!

Bekijk de hockeyshop
Rugby Rugby

Voor rugby zit je hier goed: schoenen, ballen, kleding en alle overige benodigdheden.

Bekijk de rugbyshop
Overige teamsporten Overige teamsporten

Van volleybal en basketbal tot ijshockey en baseball: bekijk de overige teamsporten!

Overige teamsporten

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en het eigen teamsportmerk Kipsta wordt als zeer positief ervaren door voetballers, volleyballers, honkballers, en leden van veel verschillende teamsportclubs en -verenigingen. In onze teamsport webshop zie je het volledige aanbod van onze teamsport artikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  1. In onze winkels kun je alle producten uitproberen: je kunt de ballen testen en live zien wat de afmetingen van een doeltjes of basket zijn. Natuurlijk kun je alle kleding en schoenen passen, zo weet je zeker dat iets past of goed zit.
  2. Alle ballen en goaltjes, accessoires en kleding zijn verkrijgbaar op de touchscreens: als je niet alles in de winkel hebt gevonden, kun je het makkelijk online bestellen via onze touchscreens. Je sportspullen worden dan gratis bij je thuis bezorgd!
  3. Onze medewerkers helpen je graag met advies over maten of over specifieke teamsportartikelen.

Ons eigen merk voor teamsport: Kipsta

Het eigen teamsportmerk van Decathlon heet Kipsta, wat een samenvoeging is van het Franse équipe (team) en stade (stadion). En of je nu in een afgeladen stadion speelt of gewoon lekker in de tuin wilt oefenen: voor alle sportartikelen voor teamsporten zit je goed bij Kipsta. Dus ook voor basketbal!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online teamsportshop van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Lia op decathlon.nl:

Perfecte pasvorm, makkelijk in het gebruik: ik zal Decathlon zeker aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen.

11 5 /5
Kipsta regenjack 500 kinderen