Tafeltenniswinkel onlineTafeltennistafels tafeltennistafels

De ideale tafeltennistafel voor ieder gebruik.

Bekijk alle tafeltennistafels
Tafeltennisbatjes tafeltennisbatjes

Tafeltennisbatjes voor indoor en outdoor.

Bekijk alle tafeltennisbatjes
Tafeltennisballetjes tafeltennisballetjes

Balletjes voor recreatief en competitie gebruik.

Bekijk alle tafeltennisballetjes
Tafeltennisnetje rollnet tafeltennisnetje

Tafeltennis waar je maar wilt met het rollnet!.

Bekijk alle rollnet tafeltennisnetjes
 • Tafeltennistafels

  Ben je opzoek naar een nieuwe tafeltennistafel? Wij hebben tafeltennistafels voor kinderen, volwassenen, beginners en gevorderde spelers. We hebben tafeltennistafels van verschillende merken zoals Artengo, Cornilleau en Joola. Van ons eigen merk Artengo hebben we een range tafels voor outdoor en indoor gebruik. Bekijk hier: Hoe kies ik mijn tafeltennistafel?

 • Tafeltennisbatjes

  We hebben verschillende soorten tafeltennisbatjes. Batjes die je indoor en outdoor kunt gebruiken. De outdoorbatjes hebben als voordeel dat ze heel slijtvast zijn en tegen alle type weer kunnen. De indoor batjes hebben als voordeel dat ze comfortabeler spelen en dat je ze kunt gebruiken voor trainingen en wedstrijden. We hebben tafeltennisbatjes van verschillende merken zoals Artengo, Stiga, Tibhar, Donic en Joola. Indoor batjes heb je voor recreatief gebruik en competitie gebruik. Er zijn tafeltennisbatjes voor elk type speler. Bekijk hier: Hoe kies ik mijn tafeltennisbatje?

 • Tafeltennisballetjes

  In de tafeltenniswinkel van Decathlon hebben we verschillende tafeltennisballetjes. Je vindt hier trainingsballen (1 en 2 sterren) en wedstrijd ballen (3 sterren). Tafeltennisballetjes voor kinderen vanaf 4 jaar die net beginnen met tafeltennis. We hebben tafeltennisballetjes van verschillende merken zoals Artengo, Tibhar en Stiga. De ballen van ons eigen merk Artengo hebben we voor training en wedstrijden.

 • Tafeltennisnetje rollnet

  Wil je kunnen tafeltennissen waar je maar wilt? Dat kan met het innovatieve rollnet van Artengo! Dit rollnet neem je gemakkelijk overal mee naartoe en tovert elke tafel om tot een tafeltennistafel. Het rollnet past op elke tafel die niet breder is dan 2 meter en niet dikker dan 5 cm. Het rollnet tafeltennisnetje komt in verschillende leuke designes en je kunt kiezen voor alleen een netje of een set met 2 batjes en 3 balletjes. Dus maak van je eetkamertafel of tuintafel je eigen tafeltennistafel of neem hem mee op vakantie, zodat jij kan tafeltennissen wanneer jij het wilt!.

 • Tafeltennis accessoires

  Bekijk hier ons overige assortiment aan tafeltennistennis artikelen. We hebben een ruime selectie aan accessoires, hoesjes, rubbers, houtjes en club materiaal.

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en het eigen racketsportmerk Artengo wordt als zeer positief ervaren door tafeltennissers van elk niveau. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze tafeltennisartikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

 1. Je kunt alle tafeltennisartikelen aanraken en vergelijken en op die manier de beste keus maken. Als er bepaalde tafeltennisartikelen toch niet op voorraad of aanwezig zijn, kun je ze altijd op een van onze touchscreens bestellen. Het wordt dan gratis bij je thuisbezorgd.
 2. Voor verder advies over de aanschaf van jou ideale tafeltennistafel, batjes of andere artikelen kun je altijd bij 1 van onze experts terecht.

Ons eigen merk: Artengo

Artengo is voortdurend bezig met het verbeteren van zijn producten. Doormiddel van vele testen worden er steeds weer nieuwe innovaties gedaan. Een voorbeeld daarvan is het Artengo rollnet. Het tafeltennisnet om te kunnen tafeltennissen waar je maar wilt!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online tafeltenniswinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4, gebaseerd op ruim 1000 klantbeoordelingen.

John op decathlon.nl:

Snelle levering. Met de handleiding duurde het 1,5 uur om de tafel in elkaar te zetten. Geen problemen. Hele gezin is blij met deze tafel.

11 4,5 /5
Tafeltennistafel outdoor Artengo FT830