Kwalitatieve compressie!

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - T-shirt LM fitness DOMYOS - Compario Families
Fitness_Fitnesskleding

T-shirt lange mouwen "MUSCLE XTREM" heren zwart DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: krachttraining. Kwalitatief compressieshirt voor een superprijs om het beste van jezelf te geven!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8356071
TECHNISCHE INFORMATIE
Ontwikkeling van onze kleding voor krachttraining De volledige kledinglijn is ontworpen om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je krachttraining leuk blijft. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan krachttraining doen? Het doel van krachttraining is om je lichaam in het algemeen te versterken en je spieren te ontwikkelen. Als je regelmatig en op een gezonde manier aan krachttraining doet, ontwikkel je een strakker lichaam. Krachttraining is geschikt voor iedereen, op elk niveau. Het grote voordeel van deze discipline is dat je ze overal kunt doen, in een fitnesszaal, thuis of zelfs buiten, afhankelijk van de gekozen trainingsmethode.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar