78,9% van tevreden klanten
op basis van 19 reviews
1 tot 10 van 19 reviews
Neutraal
Zeer tevreden bezoeker en klant van uw vestiging, echter..ik mis nu al enkele weken zowat 1/3 deel van alle fiets-artikelen,en dan met name gereedschap en onderdelen. Deze worden ook niet aangevuld lijkt het ?.Hierdoor kom ik nogal eens voor niets in uw mooie winkel. Jammer. Verder niets dan lof, m.n. het personeel is super !!
Lees meer
Zeer tevreden
Goede producten, zeer goed kwaliteit!
De prijs is wat aan de dure kant. Voor de rest is het een top winkel!
Personeel erg behulpzaam en zeer vriendelijk! Complimenten!
Lees meer
Tevreden
Super winkel
Lees meer
Zeer ontevreden
Kerkrade heeft een paar schoenen op voorraad die ik graag wil hebben, maar ze weigeren deze naar vestiging Arnhem te sturen. Niet erg klantvriendelijk...
Lees meer
Zeer tevreden
Das Warenangebot ist toll. Die SelbstbedienungsKassen finde Ich schrecklich. Man wartet ewig bis man an der Reihe ist und braucht dann doch Hilfe wenn Etiketten fehlen oder falsche Preise erscheinen. Bitte wieder normale Kassen einführen.
Lees meer
Ontevreden
Bij een echt probleem wordt je niet serieus genomen waarbij de klacht afhandeling slecht is na drie maanden nog geen oplossing
Lees meer
ANTWOORD VAN DE WINKEL
Beste Wim, het is vervelend om te horen dat u het gevoel heeft dat u niet serieus wordt genomen. Dit is niet onze intentie. Graag willen wij opnieuw aanbieden om u te helpen met u probleem zodat u weer zorgenloos kunt gaan sporten. U kunt ons telefonisch bereiken om het probleem nogmaals toe te lichten of om een afspraak maken. Wij horen graag, Het werkplaats team.
Lees meer
Tevreden
ik ben geholpen door een medewerker van jullie Nick top Service heel aardig en behulpzaam heel erg bedankt gr Riekje .
Lees meer
Zeer tevreden
Niks was goe
Lees meer
Zeer tevreden
Zeer uitgebreid assortiment
Lees meer
Neutraal
Toch een mindere winkel tov Duitse en Belgische winkels - weinig aanbod, aanbod is vaak ook uitgeput
Lees meer