76,5% van tevreden klanten
op basis van 17 reviews
1 tot 10 van 17 reviews
Tevreden
Super winkel
Lees meer
Zeer ontevreden
Kerkrade heeft een paar schoenen op voorraad die ik graag wil hebben, maar ze weigeren deze naar vestiging Arnhem te sturen. Niet erg klantvriendelijk...
Lees meer
Zeer tevreden
Das Warenangebot ist toll. Die SelbstbedienungsKassen finde Ich schrecklich. Man wartet ewig bis man an der Reihe ist und braucht dann doch Hilfe wenn Etiketten fehlen oder falsche Preise erscheinen. Bitte wieder normale Kassen einführen.
Lees meer
Ontevreden
Bij een echt probleem wordt je niet serieus genomen waarbij de klacht afhandeling slecht is na drie maanden nog geen oplossing
Lees meer
ANTWOORD VAN DE WINKEL
Beste Wim, het is vervelend om te horen dat u het gevoel heeft dat u niet serieus wordt genomen. Dit is niet onze intentie. Graag willen wij opnieuw aanbieden om u te helpen met u probleem zodat u weer zorgenloos kunt gaan sporten. U kunt ons telefonisch bereiken om het probleem nogmaals toe te lichten of om een afspraak maken. Wij horen graag, Het werkplaats team.
Lees meer
Tevreden
ik ben geholpen door een medewerker van jullie Nick top Service heel aardig en behulpzaam heel erg bedankt gr Riekje .
Lees meer
Ontevreden
Wat opvalt is dat deze winkel bijzonder rommelig is. Veel kleding is uit de verpakking gehaald, verkeerd teruggehangen, labels afwezig, etc. Daarbij zijn veel artikelen niet leverbaar en blijven dat dan opvallend lang. Personeel is vriendelijk en behulpzaam maar er is veel te weinig personeel aanwezig in de winkel. De rommel wordt grotendeels door het publiek veroorzaakt, maar wat meer personeel zou helpen om dat te voorkomen of in elke geval snel op te lossen.
Lees meer
Zeer tevreden
Vandaag kwam ik terug met een jas. Deze was helaas te klein gekocht. Kon de bon op dat moment niet vinden. Zonder bon kreeg ik gewoon mijn geld terug. Wat een service!
Lees meer
Zeer tevreden
fijne winkel vriendelijk personeel
Lees meer
Zeer tevreden
Zeer tevreden over het vriendelijke personeel en de prijzen bij deze Decathlon winkel
Lees meer
Zeer tevreden
Topshop op alle fronten
Lees meer