START2BIKE trainingen gratis aangeboden door Decathlon

Start2Bike Starten met mountainbiken is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als je alleen moet beginnen. De start2bike dagen bieden de mogelijkheid om in een groep trainingen te volgen waarbij de beginselen van het mountainbiken je worden aangeleerd. Deelname via de verschillende Decathlon winkels is gratis omdat wij vanuit Decathlon de sport willen stimuleren.

Waarom Start2Bike?

Ben je pas geleden gestart met wielrennen of mountainbiken? Hartstikke leuk maar op het begin best lastig. Heb je moeite met balans, bochten, steile afdalingen of obstakels? Dan zijn onze Start2Bike trainingen iets voor jou! Onder leiding van een ervaren trainer leer je in 4 trainingen de technieken van het mountainbiken of wielrennen zodat jij met meer plezier op pad kunt. Wil je kennis maken met deze leuke sport, routes ontdekken en nieuwe fietsvriendschappen opdoen? Schrijf je dan snel in op een locatie bij jou in de buurt via www.start2bike.nl.

Wat leer ik?

Start2Bike bestaat uit vier trainingen die maximaal 3 uur duren. Geen fanatieke sporter? Geen probleem. De trainingen worden aangepast op jouw niveau zodat je op je eigen tempo kunt leren. Na de laatste training kun je een mountainbiketocht van 25km of een tocht op de weg van 50km rijden. Twijfel je of Start2Bike iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Training MountainbikenWielrennen
1Remmen en schakelenRemmen en schakelen
2Bochten en groep rijdenBalans
3Obstakels en balansBochten
4Klimmen en dalenKlimmen en dalen

Wat krijg ik?

De eerstvolgende serie Start2Bike trainingen begint in het weekend van 2/3 april 2016. De inschrijving opent op 1 februari 2016. Tijdens deze editie kun je zowel mountainbike- als racefietstrainingen volgen. Deelname is gratis. Het pakket bestaat uit...

  • 4 mountainbike- of racefietstrainingen van maximaal 3 uur
  • deskundige training door ervaren mountainbike- en racefietsinstructeurs
  • de unieke NTFU-kalender met een overzicht van 2.500 toertochten
  • één exemplaar van Fietssport Magazine
  • de unieke fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van € 750,- (geldig tijdens de Start2Bike trainingen)
  • digitale nieuwsbrief met tips & tricks tijdens Start2Bike periode
  • een leuke en handige goodiebag
  • een diploma als herinnering