Nog meer warmte voor de paardenrug.

Ruitersport_Uitrusting_Paard_Rust Ruitersport_Uitrusting_Paard_Rust - Stable 400 marineblauw FOUGANZA - Compario Families
Ruitersport_Uitrusting_Paard_Rust

Staldeken Stable 400 "3" ruitersport blauw en turquoise - maat pony en paard FOUGANZA

FOUGANZA
Ontworpen voor: het beschermen van het geschoren paard in de box tegen de koude. Warmte op twee zones: de deken is warmer op de rug van het paard, omdat dat lichaamsdeel het meest wordt blootgesteld aan tocht wanneer je paard in de box staat.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8339693
TECHNISCHE INFORMATIE
Warm Wattering 300 g/m² voor het hele deken + 100 g/m² extra op de rug om je paard lekker warm te houden op de plaats waar het warmteverlies het grootst is
Bevestiging en sluitingen 2 klikgespen aan de borst. De haakgespen van de kruissingels zijn uitgerust met rubberen stuitnokken om te verhinderen dat de gespen onverwacht los komen.
Met comfortplooien Heel hoog en ideaal geplaatst op de schuine spier op de punt van de schouder, bieden de plooitjes een grote bewegingsvrijheid aan de voorbenen.
Ruglijn Ruguitsnijding om de deken altijd juist te plaatsen. De deken bedekt de schoft vooraan voor een optimale bescherming.
Sluitklep op de buik Deken voorzien van een symmetrische sluitklep op de buik. De sluitklep houdt de warmte vast op de buik van het paard en voorkomt warmteverlies.
Fleece nekstuk Voorkomt warmteverlies en biedt een niet te evenaren comfort.
Staartbeschermer Geïntegreerd in de deken, beschermt tegen de koude maar beschermt de staart van het paard ook als het tegen de muren wrijft.
Handgrepen op de rug Dankzij de 2 handgrepen op de rug kan je de deken heel makkelijk naar achteren trekken. Je kan de deken er ook mee ophangen zodat hij niet meer over de grond sleept. http://couverture.fouganza.com/FR/accueil.html#/conseil-equitation/poignees-dorsales-couvertures/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar