Spelen met vrienden of met het gezin

Racketsport_Squash Racketsport_Squash - Squashrackets SR730 set oranje ARTENGO - Compario Families
  • Racketsport_Squash Racketsport_Squash - Squashrackets SR730 set oranje ARTENGO - Compario Families
Racketsport_Squash

Squashrackets SR730 set oranje ARTENGO

ARTENGO
Ontworpen voor: wie begint met squash of af en toe squash speelt. Gebruiksklare set van 2 squashrackets en een bal met rode stip. Deze set squashrackets is ideaal om met 2 te leren squash spelen. Twee rackets, een bal met rode stip en een draagtas, alles wat je nodig hebt om met familie of vrienden te squashen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8371872
TECHNISCHE INFORMATIE
Transportgemak Dankzij de draagtas zijn de 2 rackets en bal gemakkelijk mee te nemen. Draagriem om de tas ook over de schouder te dragen.
Stevigheid Dit racket is vervaardigd van 6061 aluminium en perfect geschikt voor beginners. Het aluminium maakt dit racket bijzonder sterk, zelfs haast onbreekbaar, zodat het geen probleem is wanneer je er een wand mee raakt.
Kracht Het gewicht (185 g) en de balans (325 mm) verlenen dit racket de nodige power om te leren squash spelen.
Tolerantie Het gemiddelde slagvlak van 467 cm² laat toe om de bal gemakkelijker te centreren en biedt ook een goed comfort bij het slaan.
PU grip Het elastomeer materiaal in polyurethaan geeft de beste balans tussen grip / absorptie voor een betere greep.
AntiVib Inside Trillingwerend systeem in het midden van het racket. Soepel element uit elastomeer materiaal dat trillingen dempt en dus meer comfort biedt bij occasionele en/of beginnende spelers.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Ons product is getest in onze TechCenters, samen met onze technische partners. Het Artengo SR730 racket werd ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van beginnende squashspelers. Bij de test werd het racket ARTENGO SR730 vergeleken met de beste artikelen die op dat moment op de markt waren, maar ook getest in onze labs.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: