Handbagagetas 35L, ook als rugzak te dragen.

Accessoires_Transport Accessoires_Transport - Sporttas 35L NEWFEEL - Compario Families BLACK
Accessoires_Transport

Koffer op wieltjes / rugzak Sport 35 l marine/geel NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: het transporteren van je sportoutfit of persoonlijke spullen tijdens weekends of korte reisjes. 2-in1-tas op wieltjes TR Sport 35L (IATA-norm). Doordat je deze tas ook als rugzak kunt dragen, vormen verplaatsingen over moeilijk terrein geen probleem meer!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8327197
TECHNISCHE INFORMATIE
Getest in gebruik Alle rugzakken en koffers van Newfeel worden getest door representatieve testpersonen, in omstandigheden die identiek zijn als die in het dagelijkse leven (weer, duur van de wandeling enz.). Aan de hand van die tests kunnen we onze producten steeds verbeteren zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten.
Producten getest in het lab In onze Strenfit laboratoria bootsen we gebruiksomstandigheden na om de sterkte van de materialen, naden, assemblages en kunststof onderdelen te testen.
Dankzij die tests kunnen wij 2 jaar garantie geven op onze artikelen.
Hoe wordt de inhoud van de tassen en koffers van Newfeel gemeten? De inhoud wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdvak en alle vakken en zakken met kleine bolletjes. Vervolgens gieten we die bolletjes over in een bak met schaalverdeling, zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Newfeel-bagage wordt getest in de praktijk en in het laboratorium.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: