Omkeerbare beha.

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - Sportbeha Feel Beautiful DOMYOS - Compario Families
Fitness_Fitnesskleding

Omkeerbare fitnessbeha Feel Beautiful voor dames zwart/roze DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: de fitness (activiteiten met lage impact: yoga, stretching, pilates, krachttraining). Domyos vindt de sportieve lingerie opnieuw uit! Ondersteuning aangepast aan sport, met vormgevend effect! Omkeerbare beha.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€17.49 -14 %

Vanaf €14.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 02/07/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8331463
TECHNISCHE INFORMATIE
Domyos vindt de sportieve lingerie uit! Domyos heeft de sportbeha volledig opnieuw uitgevonden. De Feel Beautiful is gebaseerd op maximaal respect voor de boezem. Dit model drukt de borsten niet plat en beschadigt het borstweefsel niet.

Bij de ontwikkeling van de beha - in samenwerking met Oxylane Research en een gespecialiseerde arts - werden talrijke technologieën toegepast.
De beha geeft je een comfortabel en veilig gevoel bij het sporten en beschermt je borsten.
Waarom kun je beter niet sporten met een gewone beha? Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, ahankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact.
Toch draagt 59% van de vrouwen tijdens het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt (http://bjsm.bmj.com/content/42/8/670.short).
Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten: Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen.
Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact.
De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Ontwerp van het sportondergoed van Domyos Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden:
* wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren)
* wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie)
* wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op wondjes door irritatie).
Hoe wordt het ondergoed van Domyos getest? Al onze artikelen worden getest in onze laboratoria, we testen de ondersteuning van de borsten (we meten de vermindering van de bewegingen van de borsten tijdens het sporten).
De artikelen worden beoordeeld en gerangschikt van 1 tot 5.
Onze sportbeha's garanderen een vermindering van de beweging gaande van minimum 10% (niveau 1) tot meer dan 50% (niveau 5).
De modellen van niveau 1 zijn geschikt voor activiteiten met lage impact; niveau 3 is voor gemiddelde impact en niveau 5 voor hoge impact.
Welke ondersteuning is geschikt voor mijn sport? Voor elk type sport is er een model met aangepaste ondersteuning: lage (wandelen, yoga, pilates, stretching ...), gemiddelde (gym, dans ...) of hoge impact (trampoline, step, cardiotraining ...). Het is aangeraden om de ondersteuning aan te passen aan de sport: draag bijvoorbeeld geen beha voor hoge impact als dat niet verantwoord is (het is belangrijk dat je je borsten beschermt maar tegelijk moet de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk behouden blijven)
Hoe kies ik de juiste maat? De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort.
70% van de vrouwen draagt een verkeerde behamaat: http://www.port.ac.uk/department-of-sport-and-exercise-science/research/breast-health/.
Je moet dus:
* de omtrek onder de boezem meten
* de omtrek van de boezem meten
De bijbehorende juiste maat vind je in de matentabel van Decathlon:

http://www.decathlon.fr/guide-des-tailles.html#femme
VOORDELEN
Spierversteviging Behoud van een mooie boezem door versteviging van de ligamenten.
Borstondersteuning 10% minder bewegingen tegenover een gewone beha.
Bewegingsvrijheid De schouderbandjes zijn recht of gekruist te dragen. Onzichtbaar onder kleding.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
67.0% Polyamide, 33.0% Elastaan
Elastische band
78.0% Polyamide, 22.0% Elastaan
Coating
100.0% Polyurethaan
Onderhoudstips De eerste keer apart wassen.
Wasinstructies
Machinewas - 40° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar