Beha met pads die transpiratie absorberen.

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - Sportbeha Comfort + pads DOMYOS - Compario Families
Fitness_Fitnesskleding

Sportbeha Comfort + pads voor dames, roze DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: fitness (activiteiten met lage impact: yoga, stretching, pilates, krachttraining). Deze beha absorbeert transpiratie dankzij de mengeling van katoen, polyester en elastaan. V-vormige halsuitsnijding, geïntegreerde pads voor een betere ondersteuning. Zwemmersrug.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€9.99 - %

Vanaf €9.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8352420
TECHNISCHE INFORMATIE
Beha voor activiteiten met lage impact: Deze beha is geschikt voor fitnessoefeningen met lage impact (BBB, yoga, gym ...). Eerder geschikt voor de kleine boezem. Pads vastgemaakt onderin de top om goed te blijven zitten.
Waarom moet je sportondergoed dragen? Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, ahankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact.
Toch draagt 59% van de vrouwen tijdens het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt (http://bjsm.bmj.com/content/42/8/670.short).
Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten: Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen.
Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact.
De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Hoe wordt het sportondergoed van DOMYOS ontworpen? Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden:
* wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren)
* wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie)
* wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op wondjes door irritatie).
Hoe wordt het ondergoed van DOMYOS getest? Al onze artikelen worden getest in ons lab, we testen de ondersteuning van de borsten (we meten de vermindering van de bewegingen van de borsten tijdens het sporten).
De artikelen worden gerangschikt van 1 tot 5.
Onze sportbeha's garanderen een vermindering van de beweging gaande van min. 10% (niveau 1) tot meer dan 50% (niveau 5).
De modellen van niveau 1 zijn geschikt voor activiteiten met lage impact; niveau 3 is voor gemiddelde impact en niveau 5 voor hoge impact.
Welke ondersteuning moet ik kiezen voor mijn sport? Er is een model met aangepaste ondersteuning voor elk soort sport: lage impact (wandelen, yoga, pilates, stretching ...), gemiddeld (gymnastiek, dans ...), of hoge impact (trampoline, step, cardiotraining ...). Het is aan te raden om de ondersteuning aan te passen volgens je sport: draag bijvoorbeeld geen beha voor hoge impact als dat niet verantwoord is (het is belangrijk dat je je borsten beschermt maar tegelijk moet de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk behouden blijven)
VOORDELEN
Zweetafvoer De voordelen van synthetische stoffen in een beha met katoen.
Borstondersteuning Vermindert schokken met 22,2% t.o.v. een gewone beha* (lage impact sporten).
KENMERKEN
Maten
van 36 tot 42
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
35.0% Polyester, 28.0% Lyocell, 34.0% Katoen, 3.0% Elastaan
Voering
74.0% Polyester, 26.0% Elastaan
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Fitness_Fitnesskleding - Sportbeha Shape+ DOMYOS
  DOMYOS FITNESSBEHA SHAPE+ VOOR DAMES ROZE

  Vanaf €19.99 - 35 % €12.99

 • Fitness_Fitnesskleding - Sportbeha Breathe DOMYOS
  DOMYOS FITNESSBEHA BREATHE VOOR DAMES GEMÊLEERD PAARS/ORANJE

  Vanaf   €14.99

 • Fitness_Fitnesskleding - Sportbeha Breathe DOMYOS
  DOMYOS FITNESSBEHA BREATHE VOOR DAMES ZWART EN WIT MOTIEF

  Vanaf   €14.99