Golf

De online golfshop van Decathlon

De golfshop van Decathlon, hier vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen golfen. Zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer kan bij ons terecht voor hun producten. Ben je op zoek naar losse clubs of heb je liever een complete set, hieronder vind je alles met daarbij de behorende informatie.

4 producten voor Golf

Populaire producten

Inesis

Golfbroek voor dames koud weer donker petroleumblauw

(7)
Inesis

Golfbroek voor dames petrolblauw

(5)
Inesis

Golfbodywarmer voor heren koud weer marineblauw

(17)
Inesis

Golf hybride 500 rechtshandig maat 2 lage snelheid

Golfballen & accessoires

Deze golf accessoires kunnen niet ontbreken in je golftas! In deze categorie vindt je allerlei verschillende golfballen van merken zoals: Titleist, Callaway, Srixon en natuurlijk Inesis. Er zijn ook gerecyclede golfballen, beter bekend als lakeballs. Daarnaast heb je ook tees nodig om de bal op te teeën, er zijn verschillende hoogtes voor verschillende clubs. Een pitchfork en een marker zijn verplicht op golfbaan, ook die hebben we bij Decathlon. Verder zijn er ook verschillende handschoenen, syntetische handschoenen of leren voor een beter gevoel.

Golf kleding

Goede golfkleding is belangrijk bij het golfen, voor de bewegingsvrijheid en voor de verschillende weersomstandigheden. Lichte en ademende kleding is het belangrijkste zodat je goed je swing kan uitvoeren. Tegen de zon of regen wil je jezelf ook beschermen tijdens het golfen, daarvoor hebben we passende kleding. De regenkleding is licht en waterdicht, hierdoor kan je blijven golfen in de regen en een goede score neerzetten. Golfschoenen zijn verplicht op een golfbaan, deze hebben speciale noppen voor behoud van het gras en de grip. Comfort en waterdichtheid is een belangrijk criteria bij een golfschoen, daarnaast zijn lichte golfschoenen zijn ook erg prettig.

Golfclubs

Hier vindt je onder andere alle golfclubs, dit hebben we in sets of losse clubs voor dames, heren en kinderen. We hebben clubs van merken zoals: Titleist, Callaway, Cleveland, Ping, Taylor made, Odyssey, Scotty Cameron en natuurlijk Inesis. Bij de clubs is het erg belangrijk dat ze passen bij jouw swing, voor meer informatie kun je terrecht op de sport advies pagina van golf.

Golftassen & trolley's

Hier vindt je alle golftassen en trolley's met accessoires die we hebben. We hebben draagtassen en trolleytassen, draagtassen hebben pootjes zodat je deze ook neer kan zetten. Er zijn verschillende grotes van tassen, het verschil zit ook in het gewicht van de tas. Er zijn ultra lichte draagtassen die erg makkelijk mee zijn te nemen. Trolley's hebben we ook voldoende, er zijn twee-wiel en drie-wiel trolley's. Verder hebben we ook nog elektrische trolleys, voor meer informatie kijk op de product pagina's.