Polyvalentie Piste / Off Piste

Ski_Materiaal Ski_Materiaal - Snowboard Circuit inc. Battle bindingen ROSSIGNOL - Compario Families
Ski_Materiaal

Snowboardpack Rossignol heren CIRCUIT + Battle binding ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
Ontworpen voor: ervaren snowboarders op zoek naar gemak en polyvalentie, zowel op als buiten de piste. Het polyvalente snowboardpack voor heren (board en binding) Circuit Amptek Wide Rossignol is een echt polyvalent board voor op / naast de piste. De AmpTek AutoTurn biedt grip en draaigemak.

Adviesprijs

€28990

Decathlon
prijs€24999

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8345896
TECHNISCHE INFORMATIE
Type snowboarden / terrein Circuit is echt een super polyvalent toegankelijk board. Op de piste biedt de kleine klassieke camber onder de voeten voldoende grip, de dubbele rocker voor/achteraan doet het board glijden op poedersneeuw en biedt draaigemak op de piste. Het board heeft zijn beperkingen bij erg hoge snelheid.
Snowboard met directional shape Vorm van het snowboard (shape): directioneel: De taillering van het snowboard is gericht (er is een voor- en een achterkant), de tail van het board is iets smaller dan de nose, en de contactpunten van het board op de sneeuw liggen iets naar achteren (setback).
Een directional shape zorgt voor een betere grip in de bochten, een betere controle van je traject en meer veerkracht als je uit de bochten komt.
Amptek Auto-Turn camber: 80% Rocker - 20% camber. De camber Amptek Auto-Turn van Rossignol is een mengeling van omgekeerde camber, maar met tussen de twee bindingen, een kleine klassieke camber, om grip te bieden: 20% klassieke camber en 80% rocker. En dat werkt heel goed:
_voor beginner tot ervaren snowboarders is de grip op harde sneeuw erg goed
_ en deze pseudo omgekeerde camber (of dubbele rocker) biedt glijvermogen op poedersneeuw en draaigemak / wendbaarheid.
Soepele en tolerante flex De flex (stijfheid van het board tussen de voor- en achterkant) van de CIRCUIT bedraagt ongeveer 2/5, wat soepel en tolerant is. Dit type flex is erg homogeen van de voorste spatel (nose) tot de achterste spatel (tail), hetgeen u een erg voorspelbaar gedrag in de bochten biedt zonder verrassingen.
Het nadeel is natuurlijk dat het board, bij hoge snelheid of op erg bevroren sneeuw, geen mooi gesneden bocht kan maken: het roetsjt, waardoor je automatisch afremt.
Soepele en tolerante torsie De torsie (stijfheid van het board in torsie tussen de voeten) bedraagt ongeveer 25, waardoor het Boogey gemakkelijk kan worden gedragen, gemakkeljik draait en tolerant is voor fouten van de snijkant.
SETBACK 20 mm Setback, dat is wanneer de steunpunten van het board op de sneeuw niet symmetrisch zijn ten opzichte van het midden van het board, maar naar achteren verschoven.
De bindingen zijn dan eveneens met dezelfde afstand naar achteren verschoven.
Setback wordt uitgedrukt in mm.
_ 20 mm setback => klassieke verplaatsing naar achteren van directionele boards. Dit biedt beter positiebehoud id bocht, maar ook draagvermogen tijdens freeriden, want je hangt naar achteren => voorkant board naar boven.
Technische informatie Breedte vooraan 303 mm / Midden 261 mm / Achteraan 303 mm (Grootte 156 cm)
Radius 7,67 m
Effectief mes 1170 mm
Aantal inserts: 8 + 8 (3 posities mogelijk door bindingen / 40 mm tussen elk)
Min. stance: 460 mm
Aanbevolen stance: 540 mm
Max. stance: 620 mm
Geëxtrudeerde zool / glijvermogen BelagGeëxtrudeerd belag, voor een langere levensduur.
Moet regelmatig worden onderhouden: idealiter, waxen na 3 tochten, maar minimum 1x per winter, eerder aan het einde van het seizoen om de zool te beschermen en de wax in de diepte te laten dringen tijdens de zomer.
Verkocht in pack met de binding Battle Rossignol De BATTLE is een eenvoudige All-Mountain binding die de moeilijkheden tijdens het leren snowboarden omzeilt. De spoiler MainFrame, De Draft-straps wreef en tenen en de basis uit CPU met ondersteuning van de voetzool Puffy Pad zorgen voor voldoende overdracht van kracht, comfort en reactiviteit voor een optimaal plezier in het snowpark of All-Mountain, ongeacht de sneeuw- en bijbehorende boardomstandigheden.
Wat is de mijn maat van het Circuit snowboard? In het algemeen kies je, voor gebruik op elk terrein, -15 tot -20 cm. _ Hoe kleiner, hoe gemakkelijker.
Het wordt ook aangeraden voor grote mensen die weinig wegen. _ Hoe groter, hoe stabieler bij hoge snelheid.
Het wordt ook aangeraden voor zware mensen die klein zijn.
156 cm WIDE (65 - 90 kg) => 1m65 tot 1m75
161 cm WIDE (75 - 100 kg) => 1m70 tot 1m80
166 cm WIDE (85 - 110 kg) => 1m75 tot 1m90
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar