10°C. 2,3 kg. Slaapzak met geïntegreerde matras.

Trekking_Slaapgerei_Accessoires Trekking_Slaapgerei_Accessoires - Slaapzak trekking met geïntegreerd slaapmatje Sleepin'Bed 10° Light QUECHUA - Compario Families
Trekking_Slaapgerei_Accessoires

Slaapzak met geïntegreerde matras voor trektochten Sleepin'Bed 10° Light oranje QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trekkers, om te slapen bij temperaturen rond de 10°C. 10°C. 2,3 kg. Slaapzak met geïntegreerde matras, ook apart te gebruiken. 3-in-1-artikel met elastisch systeem aan de rug voor veel bewegingsvrijheid. 2 jaar garantie.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8298484
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstemperatuur: Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk labo (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden). KIES JE SLAAPZAK IN FUNCTIE DAARVAN.
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen? Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddelde lichaamsbouw en in gewone gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over temperaturen: Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar behoudt de warmte van het lichaam. Wanneer je heel erg moe en koud bent en in een ijskoude, natte slaapzak kruipt, zal je het waarschijnlijk koud hebben, ongeacht de eigenschappen van de slaapzak!
Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand bestand is tegen de kou (mager of dikker, vermoeidheid, …), van zijn uitrusting (matje dat isoleert van de grond, …), kleding (naakt, ondergoed,…) en van het weer (regen, wind,…).
Wist je dat? Dit nieuwe model Sleepin'Bed is ook op te vouwen met de matras.
Het volstaat om de matras leeg te laten lopen. Daarna kun je het geheel oprollen (zorg ervoor dat het ventiel aan het uiteinde zit).
Steek het eerste deel van de slaapzak in de eerste hoes, en de andere kant in de tweede hoes.
Klik de gespen vast, en je Sleepin'Bed is opgeruimd!
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar