25°C. Speciaal voor warm weer, supercompact!

Trekking_Slaapgerei_Accessoires Trekking_Slaapgerei_Accessoires - Slaapzak Arpenaz 25° Roze QUECHUA - Compario Families
Trekking_Slaapgerei_Accessoires

Kampeerslaapzak Arpenaz 25° roze QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: slapen bij temperaturen van 25°C en meer, op de CAMPING. 25°C. Speciaal voor warm weer. De meest compacte slaapzak uit ons assortiment, oprolbaar met het elastiek. 5 jaar garantie!

Kleur : ROZE

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€6.99 - %

Vanaf €6.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8353394
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstemperatuur: Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen? Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over de temperaturen: Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar behoudt de warmte van het lichaam. Wanneer je heel erg moe en koud bent en in een ijskoude, natte slaapzak kruipt, zul je het waarschijnlijk koud hebben, ongeacht de eigenschappen van de slaapzak!
Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand bestand is tegen de kou (mager of wat dikker, vermoeidheid, …), van zijn uitrusting (matje dat isoleert van de grond, …), kleding (naakt, ondergoed,…) en van het weer (regen, wind,…).
Een paar tips om het warm te krijgen voordat je in je slaapzak kruipt: Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Houd je lichaamsuiteinden warm: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven… Een drinkfles met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld open gaat!) Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte) maar zonder bewegingen te maken die een koude luchtstroom opwekken.
Samenstelling Binnen- en buitenstof: 100% polyester. Vulling: 100% polyester wattering 60 g/m².
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. ...).
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Warmte Comforttemperatuur 25°C / limiettemperatuur 20°C.
Transportgemak Gewicht 550 g / inhoud 3,5 l / elastiek om opgerold te houden.
Slaapcomfort Afmeting 185 x 75 cm / halve rits.
Compatibiliteit N Deze slaapzak kan niet aan een andere slaapzak worden geritst.
Onderhoudsgemak Gemakkelijk in de machine te wassen, volg de wasinstructies.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: slaapzak - sustainability.decathlon.com
KENMERKEN
Verkrijgbaar in
één maat
Afmeting (cm)
185 x 75
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Gewicht
550 g
Afm. opgevouwen
Ø15x20 cm / 3,5 l
Omgevingstemp.
25°C en meer
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Stof buitenkant
100.00% Polyester
Garnering
100.00% Polyester
Voorraadinfo Berg je slaapzak gemakkelijk op door hem op te vouwen met het elastiek. Om het vulvermogen en dus ook het warmtevermogen te behouden, bewaar je je slaapzaak best uitgerold en op een droge plek.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op het kassaticket. Producten gedekt door de garantie worden gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of uit abnormale gebruiksomstandigheden. De garantie wordt pas toegekend op vertoon van het artikel en van het kassaticket.
Garantie 5 jaar