Voor een goede vooruitgang.

Ski_Materiaal Wintersport - SKISCHOENEN WID 50  W  P WED'ZE - Skimateriaal
Ski_Materiaal

SKISCHOENEN DAMES WID 50 ZWART WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiesters die op zoek zijn naar skischoenen om vooruitgang te boeken. De tolerante flex van de skischoenen WID 50 zorgt ervoor dat de skiester vooruitgang boekt door technische fouten te beperken.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€89.99 -24 %

Vanaf €67.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 26/12/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8342972


TECHNISCHE INFORMATIE
Afstelling van de haken 4 erg stevige micrometrische gespen in aluminium. Je kunt de lengte van de gesp ook aanpassen door deze los of vast te draaien. Haak van de bovenkant: 3 posities om zich aan te passen aan alle onderbenen. Strap bovenkant van schacht voor een krachtige en gemakkelijke aanspanning van de bovenkant van de buitenschaal.
Binnenschoen Brede binnenschoen geschikt voor een groot aantal voeten, maar relatief smal bovenaan de buitenschaal, dus niet geschikt voor brede kuiten. Voorgevormd schuim aan de enkels voor een goede steun aan de hiel.
Wat is de flex? Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Hoe hoger deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal. Een flex van 50 tot 65 is voor middelmatige tot ervaren skiërs. Een flex van 65 tot 80 is bedoeld voor ervaren skiërs. Een flex hoger dan 80 is geschikt voor gevorderden. Zwaardere personen kunnen een niveau hoger nodig hebben.
Hoe een skischoen uitproberen? Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.
VOORDELEN
Stijfheid De flex van 50 is soepel voor een grote tolerantie die je vertrouwen geeft.
Gemakkelijk aan en uit Soepeler mat. op de wreef van de voet om ze gemakkelijk aan te trekken.
Warmte Goede waterdichtheid van de buitenschaal en schuim voor isolatie.
Instelbaar 4 micrometrische gespen waarvan 2 verplaatsbare gespen op scheenbeen. Strap 30mm
Gemakkelijk te verplaatsen Y Geen stappositie
KENMERKEN
Binnenschoen
Breed
Flex
50
Maten
23,5 tot 26.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
100.0% Polyethyleen
Onderhoudstips Het is belangrijk dat je je schoenen elke dag laat drogen om geen koude voeten te hebben. Neem daarom de binnenschoen eruit en laat deze drogen vlakbij een warmtebron. Zet je binnenschoen evenwel niet op een radiator.
Voorraadinfo Berg je schoenen op nadat ze gedroogd zijn. Het ideaal is dat je je schoenen opbergt met gesloten gespen in een hoes en in een ruimte met gematigde temperatuur.
Gebruikslimiet Niet op een radiator laten drogen.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De skiboots van Wedze zijn getest door professionals op de skipistes van de Mont Blanc-landen.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: