Warm dankzij de rits tussen de jas en broek.

Ski_Kleding Ski_Kleding - SKIPAK BABY MIDSTYLE WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

SKIPAK BABY 2-in-1 MIDSTYLE Oranje/ Bordeaux en print WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: baby's die voor het eerst kennismaken met de sneeuw en grotere kindjes die leren skiën. Maximale flexibiliteit.Een warme en technische jas, een erg comfortabele broek en de mogelijkheid om de twee delen aan elkaar vast te maken om de baby te beschermen tegen de koude en sneeuw.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8339997
TECHNISCHE INFORMATIE
Wattering als warmte-isolatie De warmte-isolatie houdt jonge skiërtjes op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysieke gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Een dikkere wattering bevat meer lucht en houdt dus ook meer warmte vast.
Coating behandeling Een coating is een waterdichtmakende laag die aan de binnenkant van de stof wordt aangebracht. Die laag voorkomt dat water doorheen de stof dringt maar laat wel de waterdamp ontsnappen die door het lichaam wordt geproduceerd. Zo blijf je droog voor meer comfort tijdens het sporten.
Waterdichte hoofdnaden De jas en broek Slide 500 zijn niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, wij verhogen ook de waterdichtheid met waterdichte naden. Op de naden aan de binnenkant van de jas brengen we zelfklevende en waterdichte stroken aan om de jas perfect hermetisch af te sluiten tegen water.
Die waterdichte naden bevinden zich op de delen die het meest worden blootgesteld aan sneeuw. Meestal gaat het om de naden aan de schouders, op de borst, aan zitvlak en knieën.
Stevigheid Wij weten dat wintersport behoorlijk intensief kan zijn. Daarom hebben wij alle elementen van onze artikelen met zorg uitgekozen om zo stevig mogelijk te zijn.
Sneeuwvanger Een sneeuwvanger is een bescherming in de taille die wordt vastgezet met drukknopen onderaan de ski- of snowboardjas. Hij voorkomt dat sneeuw of koude lucht in de jas dringen, tijdens het skiën en vooral als je valt.
Zak voor skipas Dankzij het skipaszakje in de mouw van de jas hoef je niet langer al je zakken te doorzoeken om je skipas te pakken en kun je sneller naar de skilift.
Personalisatie Op de voering in de rug bovenaan is een etiket voorzien om de naam van het kind op te schrijven. Bijzonder handig om de ski-jas te herkennen bij de skiles, in de kinderopvang of op school!
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
  • Ski_Kleding - JAS + SKIBROEK MEISJE SL500 WED'ZE
    WED'ZE JAS + SKIBROEK MEISJE SL 500 MARINE ROZE

    Vanaf €59.99 - 25 % €44.99