Draag je ski's&stokken comfortabel op je schouder.

Ski_Accessoires Ski_Accessoires - SKIHOES E2C 500 ROOD 17 WED'ZE - Compario Families RED
Ski_Accessoires

SKIHOES WED'ZE EASY 2 CARRY 500 ROOD 17 WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: het op een heel stabiele manier dragen van een paar ski's met een lengte tot 185 cm en een paar stokken. Handige en stevige skihoes om je ski's gemakkelijk overal mee naartoe te nemen dankzij de precieze afstelling van de lengte in functie van de lengte van de ski's.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8368372
TECHNISCHE INFORMATIE
Ergonomisch pad Easy2Carry Dit nieuwe gevulde pad werd zo ontworpen dat het perfect aansluit op de schouderkop, zodat de belasting evenwichtig verdeeld is tijdens het dragen.
Afstelling in functie van de lengte van de ski's Bovenaan in de tas zit een verstevigde riem om de tas op te rollen tot de lengte van de ski's. Dankzij dit systeem kunnen de ski's perfect op hun plaats worden gehouden zodat ze niet voortdurend bewegen en kan de afstelling worden onthouden zodat je het niet telkens opnieuw moet doen.Roll Top-systeem
Stevigheid Wij gebruiken een zwaar polyester 600 D. Dit label garandeert dat het materiaal een hele reeks weerstandstests heeft doorstaan. Het is een kwaliteitsgarantie voor duurzame producten.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar