Gebruiksvriendelijk en veilig.

Ski_Accessoires Ski_Accessoires - Skihelm MRZ 400 kind zwart WED'ZE - Compario Families
Ski_Accessoires

Ski-snowboardhelm voor kinderen MRZ 400 zwart WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders van 3 tot 8 jaar die een gebruiksvriendelijke helm met stijve oorbescherming willen. Deze gebruiksvriendelijke helm is perfect om veilig te leren skiën of snowboarden. Hij voldoet aan de vereisten van de Europese norm EN 1077.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€12.99 -31 %

Vanaf €8.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 31/10/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8343982
TECHNISCHE INFORMATIE
AIR COOLING Het Air Cooling System is een luchtgeleidingssysteem waarmee de warmte en vochtigheid uit je helm kan ontsnappen. Dankzij de verluchtingszones kun je met deze helm altijd rekenen op thermisch comfort.
FIT FOAM Fit Foam is een schuim van 10 mm dik dat de helm comfortabel maakt en een minimale stabiliteit biedt om hem geschikt te maken voor meerdere hoofdomtrekken. En je skibril sluit er mooi op aan.
PERSONALISATIE Je kunt de helm MRZ 400 personaliseren met de gemakkelijk aan te brengen STICKER die voldoet aan de norm die van toepassing is op helmen.
Samenstelling helm De buitenschaal in ABS en de binnenschaal in EPS maken de helm extra bestand tegen schokken. Het wordt aangeraden om de helm, als hij geen grote schokken heeft moeten opvangen, na maximaal 5 jaar te vervangen.
EN 1077-norm De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming tijdens alpineskiën of snowboarden. Voor deze norm wordt de schokabsorptiecapaciteit en weerstand tegen penetratie van helmen in twee klassen getest: A: Helm met harde oorbescherming / B: Helm met zachte oorbescherming.
VOORDELEN
Bescherming tegen schokken Norm EN 1077, klasse A, van toepassing op skihelmen met stijve oorbescherming.
Ventilatie « AIR COOLING » om het vocht af te voeren.
Instelbaar "FIT FOAM" om de helm goed op te houden.
Gewicht 500 g voor maat M (53-56)
Onderhoudsgemak De stof in je helm mag in de machine gewassen worden op 30°.
Compatibiliteit Je kunt je helm personaliseren met de stickers van Wed'ze.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling ABS-buitenschaal en EPS-binnenschaal voor een betere bestendigheid tegen kleine schokken, waardoor de helm langer meegaat. Het wordt aangeraden om de helm, als hij geen grote schokken heeft moeten opvangen, na maximaal 5 jaar te vervangen.
Onderhoudstips Laat na gebruik het binnenschuim drogen zonder de helm in contact te brengen met een warmtebron. Maak de helm schoon met een sponsje of een vochtige doek. Vervang nooit zelf de oorspronkelijke stukken, gebruik alleen reserveonderdelen van de naverkoopdienst van Decathlon. "Knutsel" niet zelf aan je helm. Breng er geen verf of stickers op aan en behandel hem niet met detergenten of andere producten.
Voorraadinfo Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm bij voorkeur, goed droog, opbergen in een stoffen zak van het type Hoes Wed'ze verkrijgbaar in onze winkels.
Gebruikslimiet Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.
OVERIGE INFORMATIE
Het erkende laboratorium
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: