De broek met verstelbare beenlengte!

Ski_Kleding Ski_Kleding - Skibroek jongens Slide 100 PNF WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

Jongens skibroek Slide 100 Pulln'fit rood/oranje WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: jongens die leren skiën of snowboarden en die een broek willen die 2 jaar meegaat doordat hij eenvoudig en snel te verstellen is. De broek is warm en waterdicht en heeft het PULL'NFIT-systeem om de beenlengte aan te passen. De broek kan ook in de taille worden versteld en heeft afneembare bretels.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8343619
TECHNISCHE INFORMATIE
Pull 'n Fit-concept Dankzij het innoverende Pull’n Fit-concept kun je de lengte van de broek gemakkelijk en precies aanpassen op maat van je kind. Dankzij PULL'N FIT is je broek nooit meer te kort of te lang!
Wattering als warmte-isolatie De warmte-isolatie houdt een skiër of snowboarder op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysieke gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Een dikkere wattering bevat meer lucht en houdt dus ook meer warmte vast.
Gecoate stof Een coating is een waterdichtmakende laag die aan de binnenkant van de stof wordt aangebracht. Die laag voorkomt dat water doorheen de stof dringt maar laat wel de waterdamp ontsnappen die door het lichaam wordt geproduceerd. Zo blijf je droog voor meer comfort tijdens het sporten.
Waterdichte hoofdnaden De broek Slide 100 Pull'nfit is niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, wij verhogen ook de waterdichtheid met waterdichte naden. Op de naden aan de binnenkant van de jas brengen we zelfklevende en waterdichte stroken aan om de jas perfect hermetisch af te sluiten tegen water.
Die waterdichte naden zijn aangebracht op de zones die het meest worden blootgesteld aan de sneeuw: het zitvlak.
Stevigheid Omdat goed geslepen ski's de onderrand van een skibroek of schouders van een ski-jas zouden kunnen beschadigen, bracht Wedze kwalitatieve verstevigingen die scheuren zoveel mogelijk voorkomen.
Personalisatie Op de voering bovenaan zit een etiket waar je de naam van je kind op kunt schrijven. Bijzonder handig om de broek te herkennen bij de skiles, in de kinderopvang of op school!
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen. Onder de sneeuw, in de koude, in alle omstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het skiën. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: