Stijlvol met uitstekende prestaties

Ski_Kleding Ski_Kleding - Ski-jas heren Midcarve Wed'ze WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

Ski-jas heren MIDCARVE ZWART BLAUW ROOD

WED'ZE
Ontworpen voor: ervaren skiërs of snowboarders die hoofdzakelijk op pistes gaan en een warme, verluchte en aansluitende jas willen. De Midcarve voldoet aan de verwachtingen van pisteskiërs die op zoek zijn naar een aansluitende jas die wind tegenhoudt en speciaal is ontworpen voor "racing".

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8316840
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid De jas MIDCARVE is ontwikkeld om bestand te zijn tegen een periode van 6 tot u in de sneeuw. Om slecht weer (regen, sneeuw, wind...) te trotseren, werd voor de jas een waterafstotende stof en een membraan gebruikt. Om de waterdichtheid te testen en goed te keuren, werd de jas onder een speciale douche geplaatst om de verschillende omstandigheden waaraan je als skiër wordt blootgesteld na te bootsen.
Waterafstotendheid van de stof Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. De Wed'ze jassen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor je langer bij slecht weer kunt sporten en er minder water in het vest binnendringt. Het is een extra technische oplossing om de hele dag door zo lang mogelijk droog te blijven. Je moet de stof regelmatig opnieuw behandelen, met producten die in onze winkels worden verkocht, om de waterafstotendheid te behouden.
Membraan Het membraan is een erg dunne stof die aan de binnenkant van de buitenstof wordt aangebracht. Het is waterafstotend en houdt waterindringing van buiten tegen, maar voert het transpiratievocht van het lichaam naar buiten af. Het membraan is een must om je warm en droog te houden.
Belangrijkste naden waterdicht Alleen de naden die het meest zijn blootgesteld aan regen en sneeuw zijn waterdicht gemaakt met speciale stroken. Meestal gaat het om de naden aan de schouders en op de borst.Ritsen zijn, net als naden, kritieke punten voor de waterdichtheid van een kledingstuk: ze moeten perfect waterdicht zijn als je ze dicht trekt.
Thermische wattering De thermische isolatie is de capaciteit van de kledij om zich aan het fysische gedrag van het lichaam en de buitenomgeving aan te passen door het beste thermische comfort te bieden tijdens het sporten (= niet te warm, niet te koud). Om warm te blijven gebruiken wij een wattering. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt om zo lang mogelijk warm te blijven.
Thermische isolatie en zachtheid De mouwboordjes zorgen ervoor dat de jas goed afsluit, zodat er geen sneeuw kan binnendringen als je valt, of geen koude lucht.
En omdat koude ook een bron van irritatie is, heeft Wed'ze een kinbeschermer in zacht fleece voorzien die je gezicht beschermt om elk risico op irritatie aan de nek en onder de kin te vermijden.
Ademend vermogen Om te weten of een stof goed ademt wordt de RET-dampweerstand gemeten (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Dit is de mate waarin de stof het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten afvoert en zo voorkomt dat het op de huid blijft plakken. Hoe lager de RET-waarde, hoe beter de stof ademt. Wedze gebruikt materialen en technische oplossingen (ritsen, verluchtingen, mesh) die condensvorming aan de binnenkant van de kledij beperken.
Stevigheid We weten allemaal hoeveel energie je verbruikt op de piste... Daarom kiezen we alle elementen van onze kledingstukken met de grootste zorg. Slijtvaste stoffen met een sterke structuur, grondig getest tijdens leerrijke testdagen!
Gebruikstips Om gewapend te zijn tegen alle weersomstandigheden, draag je best verschillende lagen. Maar let op, draag niet zomaar eender welke kleding over elkaar: kies voor een ademend, technisch kledingstuk als eerste laag (voor de afvoer van transpiratie), iets dat warmte kan produceren en vasthouden als tweede laag, en sluit af met een water- en winddichte bovenlaag die je tegen weer en wind beschermt.
Snufjes Omdat je tijdens het skiën niet aan alles kunt denken, hebben de teams van Wed'ze hun jassen uitgerust met kleine snufjes die erg nuttig zijn tijdens het skiën.
- Een doekje in zachte en erg absorberende technische stof om de druppels van je skibril of bril te vegen. - Audio-uitgang. De jas heeft een opening in de binnenzak voor de handsfree set van je gsm of het snoer van de oortjes van je mp3-speler enz. zodat je naar je muziek kunt luisteren...
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze worden vervolgens getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: