De warmte en zachtheid van dons.

Ski_Kleding Ski_Kleding - Ski-jas dames MIDSLIDE WARM WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

Ski-jas dames Midslide Warm zwart Wed'ze WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: regelmatige skiesters en snowboardsters op zoek naar de warmte en zachtheid van een donsjas. De warmte en zachtheid van dons.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8315953
TECHNISCHE INFORMATIE
Aanbevolen temperatuur: -4°C Een warmtegevoel waarbij niemand het koud heeft. Perfect geschikt voor 75% van de gebruikers (neutraal of licht warm); 25% heeft het lichtjes koud, maar dat vormt geen onoverkomelijk bezwaar en is geen reden om dit artikel als ongeschikt te beschouwen.
Uiterste temperatuur -10°C Temperatuur met voorzorg te hanteren, niet geschikt voor 1/3 van de gebruikers (koud). Is echter nog prima geschikt voor 1/3 van de gebruikers (neutraal), degene die het minst gevoelig zijn voor koude - of die kunnen omgaan met kou of een meer intensieve activiteit beoefenen.
Binnenvulling in dons of pluimen. : Deze donsjas is erkend als de Must inzake isolatie en biedt een onvergelijkbare verhouding warmte / gewicht. De donsvulling is erg goed samendrukbaar, licht en warm en biedt een erg goede isolatie terwijl het licht blijft.
Thermische isolatie De mouwboordjes met verstelbare klittenbad op of onder de handschoenen zorgen ervoor dat de jas goed afsluit, zodat er geen sneeuw kan binnendringen als je valt, of geen koude lucht.
En omdat koude ook een bron van irritatie is, heeft Wed'ze een kinbeschermer in zacht fleece voorzien die je gezicht beschermt om elk risico op irritatie aan de nek en onder de kin te vermijden.
Tip thermische regeling Zich goed kleden op de skipiste.
Om warm en droog te blijven raden wij aan de regel van de 3 lagen toe te passen. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen kleding over elkaar, waarbij elke laag een eigen functie heeft. Je ski-ondergoed en onderjas moet warm zijn en de lichaamswarmte vasthouden. Je ski-jas beschermt je tegen weer en wind. Al deze lagen moeten ademend zijn zodat het lichaamsvocht afgevoerd kan worden.
Zak voor skipas Dankzij het zakje voor je skipas in de mouw van je jas moet je je skipas niet langer uithalen en kun je de skilift sneller nemen.
Sneeuwvanger De sneeuwvanger beschermt je taille en wordt gesloten door drukknopen onderaan de ski- of snowboardjas. Het voorkomt dat sneeuw of koude lucht in de jas dringt tijdens het skiën en in het bijzonder als je valt.
Onderhoudstip Bekijk de onderstaande video voor tips om je jas zelf te wassen.
http://www.youtube.com/watch?v=xuH0hy_0hA0".
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle producten van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: