SET BANDEN MICHELIN PRO4 700X25

Onderdelen Onderdelen - SET VAN 2 BANDEN PRO4 700x25 MICHELIN - Compario Families
  • Onderdelen Onderdelen - SET VAN 2 BANDEN PRO4 700x25 MICHELIN - Compario Families
  • Onderdelen Onderdelen - SET VAN 2 BANDEN PRO4 700x25 MICHELIN - Compario Families
  • Onderdelen Onderdelen - SET VAN 2 BANDEN PRO4 700x25 MICHELIN - Compario Families
Onderdelen

Set van 2 banden Pro4 Grip 700x25 / ETRTO 25-622 MICHELIN

MICHELIN
Ontworpen voor: racegebruik en veeleisende renners. Ideaal voor wedstrijden. Set van 2 banden MICHELINPRO4 700x25 om te trainen op de weg.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8371322
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je racebanden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Gevallen genoeg dus waarin je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Om een optimale kwaliteit te verzekeren, worden alle banden die we verkopen getest op verschillende criteria (grip, schokdemping, slijtvastheid, enz.) in erkende laboratoria.
Garantie 2 jaar