SERVICES VAN DECATHLON

Sporeka Cadeaukaart

Het perfecte cadeau voor alle sportliefhebbers!

Het sportieve cadeau van Decathlon is de Decathlon Giftcard. Deze Giftcard geeft je toegang tot maar liefst 65 sporten! De Giftcard is in onze winkels te koop als fysieke kaart en online als digitale Giftcard. De digitale Giftcard kun je helemaal personaliseren, met een eigen ontwerp!

Bekijk Decathlon Giftcard
Decathlon Giftcard
Verhuur van skimateriaal en snowboardmateriaal - Skimium

Skiverhuur op het internet!

Skimium.nl is een merk van de Oxylane groep. Aangezien Decathlon klanten altijd een streepje voor hebben kan je 20-50% besparen op de online skiverhuur. Materiaal dat je online boekt staat voor jou klaar op de piste in een van de ruim 300 Skimium-winkels in Frankrijk, Andorra en Italië. Met een klanttevredenheidspercentage van 95% garanderen wij goede kwaliteit/ service/ prijs verhouding.

Bekijk Skimium.nl
Verhuur van skimateriaal en snowboardmateriaal - Skimium
Decathlon App

De app waardoor sport altijd binnen handbereik is!

Ontvang alle aanbiedingen, informatie en diensten van de winkel in de buurt. Bekijk gedetailleerde informatie over je favoriete producten. Met de app heb je daarnaast altijd je sportpas binnen handbereik.

Bekijk Decathlon App
Decathlon App
Sportpas Decathlon

Een heel assortiment aan sportief voordeel!

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste collectie en de laatste aanbiedingen, alle aankopen worden opgeslagen (nooit meer de aankoopbon kwijt) en maak gebruik van onze exclusieve spaaractie (verzamel punten en ontvang een e-cheque).

Bekijk Sportpas Decathlon
Sportpas Decathlon
Decathlon App

Sportieve tips, tricks en adviezen van experts.

Op het Decathlon blog bieden we extra informatie, tips, reviews en adviezen over onze artikelen en over populairste sporten. We vullen het blog (bijna) dagelijks aan en jouw input is ook welkom!

Bekijk ons blog
Decathlon App
Decathlon Werkplaats

Onderhouden, repareren en uw sportartikelen personaliseren!

Meer dan 2.500 technici in ruim 700 winkels en 17 service centra verspreid over verschillende distributielanden van Decathlon, bieden onderhoud, reparatie en personalisatie van uw sportartikelen.

Bekijk Werkplaats
Werkplaats Decathlon