Een eenvoudig en compact schuiltentje.

Trekking_Tenten Trekking_Tenten - Schuiltentje Arpenaz 0 blauw QUECHUA - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/ab753ecc3c424d00b26388db0c857f49.zip/index.html
Trekking_Tenten

Schuiltentje Arpenaz 0 blauw UPF 30 QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wandelaars en trekkers die zich willen beschermen tegen de zon, de wind of motregen. Een eenvoudig en compact schuiltentje, dat je heel snel en gemakkelijk opzet.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8358351
TECHNISCHE INFORMATIE
GEMAKKELIJK OPGEZET EN AFGEBROKEN Klassiek opzetsysteem met 2 glasvezelbogen, die je door de sleuven onder het buitenzeil haalt.
AFMETINGEN EN GEWICHT Driehoekig grondzeil van 1 m². Max. hoogte van 105 cm. Kokerhoes van 38 cm x 9 cm. Gewicht: 1 kg.
ZONBESCHERMING De stof van het buitenzeil heeft een uv-beschermfactor van 30. Let op: gewoon door een deur of zeil open te laten, kunnen er heel wat uv-stralen binnen: bescherm altijd je huid.
WATERDICHTHEID Beschermt tegen motregen (het buitenzeil is gemaakt uit polyester met PU-coating, het grondzeil uit PE van 120 g/m²). Let wel op, de naden zijn niet waterdicht: het tentje is dus niet perfect waterdicht.
WINDBESTENDIGHEID We testen al onze tenten in een windtunnel, op een draaiplatform, zodat elke zijde wordt blootgesteld aan de wind. We zetten de tent op en spannen de scheerlijnen rond de tent op. De tent moet mooi blijven staan bij een windsnelheid op de grond van 40 km/u.
STOKKEN, HARINGEN Stokken: Uit volle glasvezel, uitstekend breukvast. Haringen: Uit verzinkt staal van 5 mm diameter, uitstekend bestand tegen buigen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: