Gemakkelijk aan te trekken: in een oogwenk open!

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - Schoentjes Feasy DOMYOS - Compario Families
Fitness_Fitnesskleding

Schoentjes Feasy voor kleutergym roze/fuchsia DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: peuter- en kleutergym. Gemakkelijk aan te trekken: in 2 bewegingen te openen (bandje optillen, tong optillen en het voetje kan in de schoen!)

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€9.99 -39 %

Vanaf €6.09

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 26/12/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8365256
TECHNISCHE INFORMATIE
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd: Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien draagt samen met anderen sporten bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.
Lichamelijke en geestelijke voordelen: Wat zijn de lichamelijke voordelen?
- Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling)
- Bevorderlijk voor de groei
- Bestrijding van overgewicht

Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn?
- Stimuleert het zelfvertrouwen
- Ontwikkelt het groepsgevoel
- Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips: De schoenen van Domyos zijn ideaal om naar de peuter- of kleutergymles te gaan en kunnen zowel binnen als buiten worden gedragen. Gemakkelijk aan en uit te trekken, bij voorkeur dragen met sokjes en de klittenbandstroken goed aantrekken zodat de schoenen mooi aansluiten op de voetjes van het kind.
Kenmerken van kindervoetjes: Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, het ontwikkelt hun wandelvaardigheden en gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De schoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De beoefening: Wat is peuter- en kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een parcours dat worden gebouwd met aangepast materiaal en onder begeleiding van monitoren. Deze parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen... Peuter- en kleutergym is bedoeld voor kinderen van 10 maand tot 6 jaar.
De voordelen van de sport: Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht.
De sportoutfit: Wat is de beste outfit voor peuter- en kleutergym?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
De schoenen van Domyos zijn handig om naar de peuter- of kleutergym te gaan en zijn ter plaatse snel uit te trekken en om te wisselen voor gymschoentjes!
Het belang van de juiste schoenmaat: Het is van groot belang dat de schoenmaat juist is, schoenen die te groot of te klein zijn (zelfs maar 5 mm!) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit, kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken op de huid, en een schoen die te groot is, kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving.

Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Vergeet niet geregeld de schoenmaat te controleren.
VOORDELEN
Gebruiksgemak Klittenbandstroken, wijd te openen, aantreklipje achteraan.
Lichtheid De schoen Feasy weegt slechts 75 gram in maat 25.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
60.0% Polyurethaan, 40.0% Polyester
Binnenkant van
70.0% Polyester, 30.0% EVA
Zool van
100.0% EVA
Onderhoudstips Handwas. Niet drogen in de wasdroger.
Wasinstructies
Handwas
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Het is aan te raden Domyos schoenen op te bergen op een droge, donkere en goed verluchte plaats.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze schoenen van Domyos werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de grip en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Fitness_Fitnesskleding - Schoentjes My First Shoes DOMYOS
  DOMYOS SCHOENTJES VOOR KLEUTERTURNEN MY FIRST SHOES IT

  Vanaf   €7.99

 • Fitness_Fitnesskleding - Schoentjes Feasy DOMYOS
  DOMYOS SCHOENTJES FEASY VOOR KLEUTERGYM BLAUW

  Vanaf   €9.99

 • Fitness_Fitnesskleding - Schoentjes Feasy Light zwart DOMYOS
  DOMYOS SCHOENTJES FEASY LIGHT VOOR KLEUTERGYM ZWART/TURQUOISE VEELKLEURIGE ZOOL

  Vanaf   €14.99