Uitstekende ondersteuning, grip, leren bovenwerk.

Trekking_Schoenen Sportschoenen - Schoen For 900 Warm WP H grijs QUECHUA - Sportschoenen Heren
Trekking_Schoenen

Warme en waterdichte trekkingschoenen voor heren Forclaz 900 grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: tochten van een dag in de bergen, door de sneeuw en bij koud weer. Voor intensief gebruik. Comfortabele en warme schoenen. Dankzij de SNOWCONTACT-zool kun je met de Forclaz 900 Warm met vertrouwen over elk winters terrein stappen.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€74.99 - %

Vanaf €74.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8344693
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest. De schoenen werden getest in het lab en tijdens het gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen op het oppervlak. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Niveau van waterdichtheid van de schoen. De schoenen Forclaz 900 Warm Novadry zijn waterdicht tot 8000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein Al ons schoeisel wordt getest in gebruik en op draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoeisel de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: bij alle Quechua-schoenen is het temperatuurbereik in gebruik aangegeven. Op basis van testen die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen, in rust en in activiteit. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden testen gedaan om de volgende dingen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen UV-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust -10°C / limiettemperatuur bij activiteit -19°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan.
Grip Geribbelde rubberzool van 4 mm. Snowcontact-technologie.
Schokdemping Tussenzool in EVA over de hele lengte van de voet.
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 47
Gewicht
1259 g per paar in maat 43
Kleur
grijs
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
77.0% Runderleer, 23.0% Polyester
Binnenkant van
18.0% Polyurethaan, 82.0% Polyester
Zool van
40.0% Rubber, 60.0% EVA
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor gletsjertochten.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 2 jaar