Warm, waterdicht en supervoordelig.

Trekking_Schoenen Sportschoenen - Schoen Arp100 mid warm WP H bl QUECHUA - Sportschoenen Heren
Trekking_Schoenen

Waterdichte trekkingschoenen voor heren Arpenaz 100 Mid Warm blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wandeltochten van een halve dag over vlak terrein, in de sneeuw en bij koud weer. Voor occasioneel gebruik. Waterdichte en warme prijstopper. Rubberen zool om langer mee te gaan en voor meer grip. Samen met het halfhoge model zorgt dit ervoor dat je met vertrouwen kunt wandelen in de bergen.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€27.99 - %

Vanaf €27.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8367614
TECHNISCHE INFORMATIE
Test van de waterdichtheid van de schoenen. De schoenen werden getest in het lab en tijdens het gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er geen luchtbelletjes op het oppervlak van de schoen te zien zijn. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij de waterdichtheidstest testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Niveau van waterdichtheid van de schoen. De schoenen Arpenaz 100 mid Warm zijn waterdicht gedurende 2000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein. Al onze schoenen worden uitgetest tijdens het gebruik en op hun draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren.
Meten van de warmte-isolatie van onze schoenen. Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoenen de voeten warm hielden. Nu kan dat wel: bij alle Quechua-schoenen is het temperatuurbereik voor gebruik aangegeven. Op basis van testen die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen, in rust en bij activiteit. Wij houden rekening met de verschillen in koudegevoel bij mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen UV-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust 5°C / limiettemperatuur bij activiteit -5°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Hechting Rubberen zool met noppen van 3 mm voor veel grip in de sneeuw.
Positiebehoud product Halfhoge schoen met haakje bovenaan voor een goede ondersteuning.
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 47
Gewicht
950 g per paar in maat 43
Kleur
blauw
Ook in
zwart
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor tochten met sneeuwrackets.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Trekking_Schoenen - Schoen Arp100 H Warm WP zwart QUECHUA
  QUECHUA WARME EN WATERDICHTE TREKKINGSCHOENEN VOOR HEREN ARPENAZ 100 HIGH ZWART

  Vanaf   €32.99

 • Trekking_Schoenen - Schoen Arp100 H Warm WP gr./b QUECHUA
  QUECHUA WATERDICHTE EN WARME HERENSCHOENEN VOOR TREKKING ARPENAZ 100 HIGH WARM GRIJS/B.

  Vanaf   €32.99

 • Trekking_Schoenen - Schoenen For 500 Warm WTP M QUECHUA
  QUECHUA WATERDICHTE TREKKINGSCHOENEN VOOR HEREN FORCLAZ 500 WARM GRIJS

  Vanaf   €51.99